|
Internetowa giełda samochodowa |
Internetowa giełda samochodowa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Cześć, co sądzicie o otwarciu internetowej giełdy samochodowej, połączonej z portalem motoryzacyjnym (nowości ze świata motoryzacji, filmiki z salonów samochodowych, forum, możliwość zakładania własnych kont i dodawania zdjęć). Wiadomo konkurencyjne ceny, promocje dla firm, organizowanie konkursów na forum zachęcających do odwiedzin. Co sądzicie o takim przedsięwzięciu no i oczywiście jak najlepiej rozreklamować na własną rękę taką stronę.
Pomysł jest fajny. Sam kiedyś szukałem podobnej stronki ale wyłącznie na nasz kraj bez potrzeby posiadania firmy. No i aby były to same licytacje bez ofert typu allegro bo to się mija z celem.
no niestety to będzie nie wypał
Czy ja wiem... sporo osób zajmujących się handlem samochodami rejestruje się na autoonline i kupuje bryki. Minus jest taki że stronka się ogranicza tylko do firm a pomysł jest ciekawy.
od września bede prowadził ogloszenia ze zdjęciami z giełdy słomczyn za darmo
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Internetowa giełda samochodowa": - giełda samochodowa - Giełda Samochodowa - Giełda samochodowa jak otworzyc?? - Giełda Internetowa - Internetowa Giełda Nowość tego jeszcze nie ma !
• Strona 1 z 1
|
|