Witam wszystkich
mam pewien pomysl i potrzebuje kilka ocen co o tym myślicie.
Chcę założyć internetową hurtownie odziezy gdzie można będzie zobaczyć każdy produkt opis itd a nie będzie konieczności wyjazdu do hurtowni bo wszystko byłoby wysyłane za posrednictwem firmy kurierskiej. Odzież pochodziłaby bezpośrednio od producentów . Odzież z Francji Włoch Dani Israela ... itp mam już nawiązanych kilka kontaktów odziez jest naprwde fajna bardzo dobrej jakości nie żadna chinszczyzna. Odzież modna to co sie nosi bardzo trendi bluzki sukienki koszule spodnie swetry itd trochę dodatków jakies buty torebki . mam tylko pytanie czy to ma sens bo ja mieszkam w Niemczech i siedziba hurtowni znajdowałaby sie tutaj wysyłka towaru np. DHL albo UPS a raczej myślałam zeby sprzedawac do Polski. Czy ceny typu sukienka (z dzianiny , jesienna) 8,50 Euro za szt to dobra cena po takiej cenie mogę sprzedawać marża nie jest duza ale na duzej ilości byłoby opłacalne. Juz kilka lat nie mieszkam w Polsce i nie wiem jakie są ceny.(ostatnio dzwoniłam do pewnej hurtowni w Polsce sprzedającej odziez Duńską i u nich bluzka kosztuje 35 zł za szt w hurcie) także nie wiem jak mam sie od tego ustosunkowac gdyż wiem ze chinszczyzna zalałą Polski rynek
Pozdrawiam I czekam na jakies opinie
Joanna