Witam Państwa
Z przerwami jestem na forum ok 3 lat do tej pory prawie w ogóle się nie udzielałem w końcu postanowiłem prosić was o pomoc.
A więc jestem szczęśliwym posiadaczem nowego portalu turystycznego http://www.mazuryinfo.com pomysł narodził się banalnie ale zaryzykowałem zainwestowałem troszkę gotówki kumpel stworzył mi stronę ( bo sam nie mam pojęcia o pisaniu stron itp) koncentruje się tylko na wschodniej części mazur (są mało wypromowane a równie piękne i nie tak oblegane przez turystów ) zostawiając z boku giżycko mikołajki węgorzewo itp. Promocja mojej strony była do tej pory znikoma. Chciał bym to zmienić. W maju w pewnym mieście mój portal współorganizuje wielkie zawody motoryzacyjne co na pewno troszkę roz promuje mój portal no ale to za mało.
I tu są pytania do was jak wam się podoba portal czego brakuje co byście zmienili co poprawili
i jak roz promować portal (praktycznie mam zero funduszy:( chyba że uda się mi zaciągnąć mały kredycik)
co uważacie o logo: mazuryinfo.COM (często ludzie mylą z pl wiec dlatego na czerwono)
zapraszam do dyskusji nie boje się krytyki
"krytyka motywuje i pomaga lepiej niż pochwała"