|
Internetowy bar . Portal spolecznosciowy. Wspolnik |
Internetowy bar . Portal spolecznosciowy. Wspolnik
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Internetowy bar w ktorym wybierajaca miasto bedzie mozna czatowac, stawiac drinki i dawac prezenty oraz umowic sie na spotkanie w realu w lokalu bedacym pod patronatem portalu w danym miejscu. Konta uzytkownikow z fotkami i opisami oraz wiecej innowacyjnych funkcjii. Zainteresowani piszcze na priv ze swoimi propozycjami oraz numer gadu lub tel
Moje gadu: 7785133
Ogólnie to beznadziejny pomysł. Zapewne znajdziesz te 2-5 tysięcy ludzi, ale nie odniesie to większego sukcesu.Portale społecznościowe już są przeżarte coraz mniejsze jest nimi zainteresowanie itd.
Wszyscy tak mowili jak powstala nasza-klasa
Ja tam na twoim miejscu wolał bym się bawić coś bardziej konstruktywnego. Może hosting plików ? serwerów gier? darmowy hosting fur, stron ? mniej pracy mniej kasy a za reklamy więcej ściągniesz niż za cały ten bar.. poroniony pomysł.
Po powstaniu NK to już napewno zwłaszcza, że z tych portali korzysta Policja, Opieka społeczna, skarbówka i inne wszelskiej maści typki. Dzisiaj podali, że komuś cofnęli świadczenia na podstawie zdjęć z wakacji zamieszczonych na NK hahahahahahahaha W ŻYCIU SIĘ NIE ZAPISAŁEM DO TAKIEGO PORTALU I NIE ZROBIE TEGO NIGDY
Nie ważne kto korzysta z tego portalu chodzi o biznes, jeśli byś nie zrozumiał o co chodzi tak naprawdę.
To że komuś cofnęli świadectwo to nie wina założyciela, a kolesia który umieścił te zdjęcia.
Świadczenia to coś innego niż świadectwo :) A biznes na społecznościówkach raczej marny no chyba, że jesteś wielkości NK i w dodatku dobrze go sprzedasz... No ale zależy kto w co celuje...
sorry źle przeczytałem.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Internetowy bar . Portal spolecznosciowy. Wspolnik": - Wspólnik - portal internetowy - Portal internetowy - portal spolecznosciowy - Poszukiwany inwestor, wspólnik, projekt Portal Inwestycyjny - portal internetowy i sklep internetowy - wspólnik - sklep internetowy
• Strona 1 z 1
|
|