Witam.
Pomysl z produkcja koszulek uznalem jednak za nietrafiony, zbyt duza konkurencja, koszty spedycji towaru. Trudno ;).
Pojawil sie w mojej glowie jednak szatanski plan stworzenia strony www bedacej swoistym kombajnem erotycznym.
Chodzi o miejsce, ktore bedzie skupialo wszystko, co zwiazane z erotyka - anonse, filmy, galerie zdjec, artykuly, porady, ewentualnie wspolpraca z sexshopem internetowym i odnosnik do serwisu sexkamea.pl, forum, portal spolecznosciowy itp. Dostepne wersje serwisu dzielilyby sie na soft i hard.
Jezeli chodzi o hosting, to bylby udostepniony przez znajomego za darmo lub za niewielka oplata (buteleczke ;)), to samo tyczy sie grafiki.
Problem pojawia sie z oskryptowaniem - nie mam pojecia, ile mogloby kosztowac kompletne oskryptowanie takiego przedsiewziecia - oraz filmami - nie skontaktowalem sie jeszcze z producentami odnosnie nabycia praw do udostepniania filmow i zdjec. Jezeli ktos moglby przedstawic sytuacje na tych polach - bylbym niezmiernie wdzieczny.
Nie jestem tez zorientowany w formach platnosci.
Polskie serwisy erotyczne nie raza profesjonalizmem - setki niezaleznych od siebie graficznie i niespojne strony o roznych tematykach polaczonych jedynie linkami do siebie nawzajem.
Poki co jest to jeszcze projekt z lekka nieociosany i liczący piętnaście minut ;).
Prosze o ewentualne spostrzeżenia.