|
Internetowy sklep sportowy |
Internetowy sklep sportowy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Noszę się z zamiarem otworzenia internetowego sklepu z odzieżą i obuwiem sportowym, na wzór zagranicznych takich potentatów na rynku jak amerykański eastbay lub niemiecki kickz. Oczywiści chciałbym zaczac na nieco mniejszą skalę. Jeżeli są na tym forum osoby chętne do współpracy przy tym projekcie to z przyjemnością zapraszam do współpracy.
Miałem podobny pomysł, chętnie bym w to wszedł zagadaj na priv jak będziesz na forum
A na czym miałaby wpółpraca polegać? Jakiego typu sprzęt sportowy chciałbyś sprzedawać? Jeżeli byłby droższy asortyment (np. narty, deski, buty) może pomyśl o sprzedaży ratalnej. Ja kiedyś szukałem długo takiego sklepu ale nie znalazłem:) Chciałem w końcu kupić dobry sprzęt, niestety nie stać mnie było na jednorazowy wydatek 1500zł. Nawiąż kontakt z Żaglem albo Lucasem.
To taka moja mała rada:)
Krzytofiak dzięki za zainteresowanie tematem. Chce nastawiac się na sklep typowo koszykarski(koszulki, spodenki, skarpetki, frotki, buty itd.) Zacznę od umieszczenia w sklepie asortymentu firmy nike i jordan, a w późniejszym czasie rozwinę to o inne firmy.
:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Internetowy sklep sportowy": - Sportowy sklep internetowy - Sportowy sklep internetowy - Sportowy sklep internetowy - Sportowy sklep internetowy - Sklep sportowy internetowy w Anglii.
• Strona 1 z 1
|
|