|
Internetowy sklep z odzieżą co sądzicie ?? |
Internetowy sklep z odzieżą co sądzicie ??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam!! jestem zainteresowana otwarciem sklepu internetowego(działającego głównie w serwisach aukcyjnych) z odzieżą dla młodych kobiet w przedziale wiekowym od 18-30lat.Ineresuję mnie odzież w miarę dobrej jakości w przystępnej cenie odbiegająca fasonom tym z targowisk .Dysponuję środkami finansowymi w wysokości 10.000zł ,również staram się o dotacje w Urzędzie pracy w wys. 17.000 , aby ograniczyć koszty sklep prowadziłabym u siebie w domu. Interesuje mnie nawiązanie kontaktów handlowych z importerami ( głównie UK lub Francji itp.)oraz dystrybutorami ,którzy mogą zaoferować towar w atrakcyjnej cenie. Jestem ciekawa czy takie przedsięwzięcie ma prawo utrzymać się na rynku w dobie kryzysu. Proszę o pomoc, jestem osobą młoda jeszcze nie doświadczoną w handlu.
WITAM
wszystko zależy od podejścia do tematu my co prawda produkujemy czapki ale zaopatrujemy sklepy tego typu mają się one nieźle ponieważ mają niskie koszty pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Internetowy sklep z odzieżą co sądzicie ??": - Sklep internetowy z odzieżą - Internetowy sklep z odzieżą - sklep internetowy z odzieżą - Sklep internetowy z odzieżą - Sklep internetowy z odzieżą z USA...
• Strona 1 z 1
|
|