|
Inwestowanie - strona 2 |
Inwestowanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
no tak właśnie o to mi chodzi jak dragons den no to jak to dołożyć to znaczy wyjaśnij trochę lepiej
Ale co ? Precyzuj pytania :)
o to mi chodzi czy jak zainwestuje te 50tys i firma będzie uzyskiwała wzrost to jak będą wypłacane pieniądze z moich akcji w tej spółce, no i jak np. będą straty i nie będzie wypłacalna to co wtedy ?
Jak nie kupisz akcji na giełdzie to nie kupisz ich w taki sposób , Ty będziesz miał udziały a nie akcje . Jak bedą starty to nie beda wypłacane , każda inwestycja wiąże się z ryzykiem(oprócz obligacji skarbu Państwa ) , więc jak bedą starty to co im powiesz ? Płaćcie mi przecież zainwestowałem 3 miliony !!!! a oni ci na to : byleś frajer bo sie nie znasz (wydymaliśmy cie równo , trzeba czytac umowę ) Jak wypłacane ? Jak sie umówisz tab bedą wypłacane , pozatym masz prawo jakiegoś głosu w tej firmie posiadając jakieś udziały .
no tak masz racje, to jednak ryzyko no ale dzięki za odp, no zobaczy sie jak to bedzie
Nie ma złotego środka by dobrze zainwestować i czerpać z tego tylko zysk. Trzeba ruszyć głową ;) jeśli interesuje Cię własna firma to zbadaj swój rynek różnych brańż w swojej okolicy, musisz najpierw dowiedzieć się na co będzie zbyt .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Inwestowanie - strona 2": - INWESTOWANIE - Inwestowanie na giełdzie - Inwestowanie w monety - Inwestowanie pieniędzy - inwestowanie w waluty
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|