|
Inwestycja w CLUB |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam co sądzicie o zainwestowaniu w club dyskotekowy imprezy itp. W koncu ludzie zawsze się będą bawić a w szczególności młodzi ludzie. Np istnieje już club dobrze prosperujący czy włąściciel zgodził by się na sprzedaż 30 % udziałów. Powiedzcie mi jeszcze jak się liczy udział bo ja tak miślę żę od wartości clubu
Nie sądze żeby właściciel dobrze proseperującej dyskoteki chciał sprzedać udziały w swoim biznesie.Właściele sprzedali by Ci udziały pewnie tylko wtedy gdy potrzebowali by jakiś inwestycji. Dyskoteka to cholernie duże koszty (oczywiście nie taka w remizie :p)ale i duże zyski. Pozdrawiam
Człowieku idz zapytaj właściciela, a co my ci powiemy ? Chcesz udział w dyskotece, ale gdzie ? Podaj miejscowość , liczbę mieszkańców, okolicę, jakieś statystyki, może byś podał czy to remiza, club, sztachetobicie ?
I wtedy zadawaj pytania, twoje pytanie to nic innego jak byś zapytał: Ej koledzy czy laska która mi się podoba, ma na mnie ochotę ? A co ja czy inni z tego forum, jesteśmy w głwoie tego właściciela. Daj jakieś konkrety, albo bierz sie za naukę, boi sądzać po twoim poście jesteś laikiem. Pozdrawiam.
no juz widze taki 30 procentowy udzial w dyskotece...jak bys sie rozliczal z tym co ma 60 procent i rządzi interesem....hehe
Jestem zainteresowany współpracą. 600 600 620 poszę o kontakt potrzebuje pieniędzy na inwestycje w klub muzyczny. Kwota inwestycji 100 000 zł
|
|