Witam,
Wymyśliłem program komputerowy który przyczyni się do efektywniejszej pracy trenerów sportowych, ich asystentów i łowców talentów sportowych. Klientami docelowymi tego programu są również menadżerowie klubów, władze klubów sportowych, fani (fan kluby), rodzice młodych sportowców.
Program ten będzie miał wiele możliwości i funckji analityczno - szkoleniowych. Dużą uwagę skupiam na łatwość obsługi takiego programu, żeby każdy mógł bez potrzeby pomocy korzystać z niego. Zbyt wiele nie mogę napisać, ale powiem tylko tyle, że takiego programu nie ma na rynku. A chcę dotrzeć globalnie, na rynek sportów zespołowych, 7 dyscyplin na razie. Program będzie dostępny na urządzenia typu Tablet, Laptop, Netbook, Smartphone. Będą dwa tryby, w zależności do potrzeb.
Oprócz programu, chcę otworzyć firmę prawniczo-sportową, kursy obslugi programu, agencje zajmującą się analizą nagrań- na zlecenia.
Wysłałem ten projekt do czterech największych biur Aniołów Biznesu wczoraj, zanim przejdzie proces weryfikacji mogą święta nas zastać, więc próbuję tutaj.
Mam prezentację tego programu w slajdach, ale zanim go komukolwiek prześlę, proszę napisać parę słów o sobie. Czy masz jakieś doświadczenie w sporcie, zarządzaniu biznesem? Jeśli po prostu podoba Ci się pomysł i chciałbyś w to zainwestować (dowiedzieć się więcej) to proszę pisać.
Kwotę jaką potrzebuję to 91tys pln. Pieniądze są mi potrzebne na:
Napisanie programu, aktualizacja
Opłaty za serwer, stronę www
Otwarcie firmy, ZUS, abonament tel
Wydatki, biuro, kampania reklamowa, marketing
W piłce nożnej jest ponad 100tys klubów na świecie.
Program będzie działał na licencję, myślę że to dodatkowy atut, jeśli weźmiemy pod uwagę, że wystarczyłoby tysiać klientów, 50zł/mies za roczny pakiet i roczny zysk wynosiłby 600tys pln
Pozdrawiam i zachęcam do współpracy!