Witam
Od niedawna rozkręcam(organizuję) firmę doradczą, moja firma będzie oferowała również usługi reklamowe, w tym
miesiącu planuję rozpocząć proponować swoje usługi klientom w Londynie. Nie jest to żaden wymysł, takie było założenie
od początku, interesuje mnie wyłącznie rynek brytyjski.
Ostatnio zainwestowałem cały dostępny kapitał w działania marketingowe, pojawiły się również nieprzewidziane wydatki i zabrakło mi pieniędzy na przejście do kolejnego(ostatniego) etapu(zatrudnienie pracownika). Szukam małej sumy na ruszenie z miejsca(dokładnie 10 tys zł). Kwota ta jest mi potrzebna na zatrudnienie tam handlowca, który zajmie się pozyskiwaniem klientów. Aby ta suma(10 000 wraz z oprocentowaniem) się zwróciła wystarczy, że znajdę tylko 1 klienta. Jeżeli jesteś zainteresowany/a zainwestowaniem wyżej wymienionej kwoty na wysoki procent odezwij się, moglibyśmy się spotkać i udowodnię Tobie, że to nie żadna prowokacja ani ściema. (zabezpieczenie - umowa, która zawierałaby punkt, iż od pierwszego klienta na usługi mojej firmy, na Twoje konto zostanie przelana kwota np. 15 tys zł lub ta sama, z tym, że w funtach), zależeć ona będzie od wysokości Twojej inwestycji). Oprocentowanie jakie proponuje to 50% , czyli, jeżeli pożyczysz 10 tys, zarabiasz 15 tys zł. Jeżeli pracownik znajdzie klienta już po tygodniu, 2 tygodniach lub miesiącu, pieniądze dostaniesz w dniu, w którym klient wpłaci je na moje konto firmowe. Powtarzam po raz drugi, wszystko to gwarantuje na umowie.Pieniędzy potrzebuję jak najszybciej, jeżeli miałbym czekać do lutego lub marca, ewentualna pożyczka nie ma sensu, do tego czasu sam uzbieram pieniądze, nie będę ukrywał, że jedynym powodem dla którego zdecydowałem się na tak wysokie oprocentowanie jest właśnie fakt, aby oferta była atrakcyjna i tym samym liczę na to, że znajdzie się jakiś zainteresowany inwestor/pożyczkodawca. Moim zdaniem 50% zysku do sprawiedliwy układ, wcześniej myślałem o pożyczce na pół roku, rok, ale zdecydowałem się zmienić jej warunki na ww., czyli spłata w momencie pozyskania pierwszego klienta. Oferta jest aktualna maksymalnie do dnia 15 stycznia.
W razie pytań, zainteresowania, proszę o kontakt, z zainteresowanymi osobami z chęcią się spotkam, preferowany Kraków, ale jak będziesz z innego miasta, też można się spotkać, z tym, że wszystko musielibyśmy ustalić już wcześniej, aby nikt nie marnował swojego cennego czasu na bezsensowne wędrówki po Polsce. Dokładną treść umowy ustalilibyśmy kontaktując się tel i mailowo, a podczas spotkania jedynie ją podpisali.
Nie ma tutaj żadnych haczyków, wszystkie warunki są podane wyżej.
Pozdrawiam