|
Inwestycje |
Inwestycje
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ FOREX, Rynki Walutowe, Kursy Walut
Autor
Wiadomość
Witam . Jestem inwestorem już długi czas . Chciałbym udowodnić wszystkim , że z inwestycji da się żyć godziwie . Nie proponuję wpłacania żadnych środków na moje konto , chciałbym przestrzec przed różnymi rodzajami naciągaczy . Proszę o maila do mnie , podam telefon i przedstawię dokładnie jak postępować . Dla osób szukających haczyka , będę pobierał prowizję od maklera , więc w najmniejszym stopniu nie uszczupli to waszych zysków , nie obiecuję tysięcy procent , ale 10 - 20 miesięcznie . Przy procencie składanym łatwo policzyć . Można zacząć od 500 - 1000 USD i wystarczy . Otwieracie sobie sami rachunek maklerski na siebie , wpłacacie i wypłacacie kiedy chcecie . Zresztą można sprawdzić bez pieniędzy , bez jakichkolwiek wpłat , ale jeśli zarobi się prawdziwego 1 dolara , bardziej cieszy niż 1 mln wirtualnych . Pozdrawiam i czekam na poważnie zainteresowanych . Rafal .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Inwestycje": - Inwestycje w drewno. Stopa 15-25%. Inwestycje alternatywne. - Inwestycje w CU - Inwestycje - inwestycje - Inwestycje
• Strona 1 z 1
|
|