ProLans napisał(a):Xfreebiz napisał(a):ProLans napisał(a):Xfreebiz napisał(a):ProLans napisał(a):Xfreebiz napisał(a):ProLans napisał(a):...
...
Nie zrozumiałeś więc tłumaczę:
PŁYNNOŚĆ to możliwośc wejścia/wyjścia z daną kwotą - na GPW mogę w danym dniu skupić akcje za milion czy 2 miliony złotych (fakt, nie każde, ale wystarczy popatrzeć na tabelki z obrotami i wiadomo;)), obroty dzienne: miliard, dwa miliardy złotych polskich
to że ktoś wtapia i utrzymuje straconą pozycję nie miałoby tu wiele wspólnego z płynnością - no chyba że zakumulowałeś akcje jakiegoś totalnego gniota a on spada i sprzedając pogarszasz sprawę, to zdarza się raczej rzadko
nie jestem specjalista rynku monet ale wiem że trudno by mi było ustawić sobie deala wartości kilku milionów złotych na określoną serię monet
pozdrawiam
ProLans to Ty nie zrozumiałeś. Przeczytaj jeszcze raz mojego poprzedniego posta, a dotyczy on monet. Wyboldowałem ci specjalnie twój tekst dotyczący oceny numizmatyki jako niepłynnego rynku.
Jeszcze raz ProLans: Moja wypowiedź nie dotyczy Giełdy Papierów Wartościowych, tylko numizmatyki i Ty doskonale o tym wiesz. Przeczytaj jeszcze raz mojego wcześniejszego posta.
Twój problem to megalomania. Nazwałeś forumowiczów, którzy nie podzielają Twoich poglądów UPR-owskich "bolszewikami" oraz napisałeś o swojej "wielkości" oraz o tym, że Ja "nie dorównuję Ci do pięt".
Na biznesforum.pl jest przynajmniej kilkanaście osób, które wiedzą i potrafią więcej od Ciebie, ale żadna z tych osób nie jest megalomanem.
P.S.
Słyszałeś ten dowcip:
-Dokąd dziadku idziecie?
-A i owszem ładna dzisiaj pogoda!
Z Tobą jest podobna dyskusja.
Znajdź mi ten fragment w którym nazwałem tak dowolnego forumowicza, to wtedy PiS=Przeproszę i Sp...adam na zawsze z tego forum. :P
Poza tym nie karmię więcej trolla;)
POzdrawiam;)
W dodatku masz sklerozę. Poszukaj sobie sam w dziale: Polityka
Pamiętam co pisałem - nie obraziłem żadnego forumowicza ani grupy - proszę o cytat gdzie dokładnie. Możesz sobie to nawet wytłuścić. Chcę zamknąć ten temat więc proszę o przytoczenie dokładnych słów. W przeciwnym razie to ty będziesz mi winny przeprosiny, ale nie będę ich wymagał... tym bardziej szantażami na priv itp...
Wysłany: pon 15 paź, 2007 20:14
Czy to nie twój tekst?
http://www.biznesforum.pl/topics57/kacz ... t16670.htm