|
Jak człowiek fartem może się dorobić :] |
Jak człowiek fartem może się dorobić :]
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Przedstaw się
Autor
Wiadomość
Witajcie dosyć dawno nie zaglądałem na forum ale dzięki niemu wiele osiągnąłem tzw mój pierwszy milion :) ciekawi jesteście pewnie jak ktoś mógł by tu zarobić otóż kiedyś przegadałem ogłoszenia gdzieś w internecie jakiś Pan obiecywał milion za sprzedaż ziemi dałem tu ogłoszenia pewnego pięknego dnia telefon zadzwonił ktoś chciał kupić działkę wartość działki to około 12 milionów złotych jako młody chłopak uczyłem się wtedy w liceum nawet nie wiedziałem co i jak mam mówić bez zastanowienia dałem mu numer do tego Pana który chciał sprzedać ziemię dopiero później do mnie dotarło że jak on zadzwoni to dla mnie nie będzie kasy odstawią mnie na tor boczny ale cóż stwierdziłem że i tak nic nie wskóram po roku dzwoni facet zadowolony i dziękuje że mu pomogłem dał mi adres pod który miałem przyjechać pojechałem no i tak się zaczęło zarobiłem ten swój pierwszy milion no trochę więcej niż milion zapłaciłem co było trzeba kasa leżała na koncie wreszcie mogłem założyć mój upragniony sklep teraz mam 2 firmy kilka mieszkań no dochody nie małe mam 21 lat więc szczerze powiem że jeszcze jakieś 2 lata temu nie miałem nawet za co kupić butów studia przerwałem bo nie miałem za co się utrzymać zawsze w życiu miałem pełno pomysłów ale brakowało środków żeby je wprowadzić w życie z pracą też było krucho od małego pracowałem na budowach żeby sobie coś kupić a teraz nie mam na co narzekać dużo zawdzięczam szczęściu i życzliwym ludziom mało jest już takich na świecie pozdrawiam :)
No to gratki :) Jak widać zaufanie czasem owocuje :) ale składam wielki podziw ze zaufałeś komuś na tak wielką kwotę
Ja na brak kasy nie narzekam mam dopiero 19 lat a już zarabiam niezłą kasę ale zarabiam ją tylko na tym co lobie czyli grafika i programowanie Teraz w planach mam zainwestować trochę w reklamę i serwer i postawić własną grę która jest już praktycznie gotowa :) Moze głupi ugamela ale czy jest jakaś która jest odwzorowana w 100% na Star Wars ?? PS Moze inni tez się podziela jak zarabiają ;p
sciema
termbest niby z czym ściema ??
z 1 postem
Nie ściema miałem tu konto ale dawno nie zaglądałem i zapomniałem loginu a tym bardziej hasła a maili mam parę do spamu itp
Hehe co do zaufania w życiu nikomu nie ufam tak już mam ale wtedy to po prostu tak samo wyszło zalatany byłem i dałem mu numer bez przemyślenia dużo miałem farta po pierwsze że ten Pan który kupił ziemię powiedział że to od mnie ma numer 2 sprawa że w ogóle po sprzedaży o mnie pamiętał mógł przecież to olać i nic mi nie dawać kasy sprzedał z zyskiem a co do kolegi neurito życzę powodzenia sam chętnie zagram ^^ grałem w ogame plemiona kingsage the crims na tym da się porządnie zarobić sam kiedyś chciałem coś takiego wymyślić ale kasy nie było gra by miała charakter ekonomiczny cała ziemia była by podzielona na części i np logując się wybierał byś sobie nazwę Państwa kontynent itp miał byś własną armię wojsko coś na stylu ogame ale bardziej rozbudowane technologie militaria np floty żołnierzy pojazdy i np poziomy technologiczne im większy poziom tym więcej technologi można było by wyprodukować surowcem w grze była by ropa gaz węgiel złoto/diamenty drewno i materiały czyli stal aluminium i zależały by od usytuowania państwa na mapie świata mapa świata jak ktoś grał w DEFCON to mniej więcej wiedział by jak by wyglądała można było by podbijać kolonie i np wypowiadać wojny wstępować do sojuszy coś na wzór plemion co jakiś czas można było by robić jakieś e wenty typu zakaz produkcji głowic jądrowych coś takiego fajna gra by wyszła ale kosztowała by majątek nikt by w to nie zainwestował ^^ sam bym miał nawet obiekcie ale dobra reklama i gra by się zwróciła w miesiąc z nawiązką ^^
zapomniałeś loginu.... nie ładnie kłamać
Sprawdź również podobne tematy:
- Czy metrolog może dorobić ?
- Moze chcesz dorobic - Kontrowersyjny POmysł -Jeżdżący człowiek w przebraniu... - Młody,ambitny człowiek szuka pracy - Młody człowiek w biznesie internetowym (swoim lub cudzym) - Młody, Ambitny człowiek Szuka pomysłu na Biznes - Ambitny, młody człowiek - szuka pomysłu na biznes?! - 16 lat jak dorobić? - Jak dorobić Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|