|
Jak dotrzeć do młodych Klientów - strona 2 |
Jak dotrzeć do młodych Klientów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
W koncu napisalas jakas konkretna informacje:) Pozdrawiam
A co Twoim zdaniem było konkretną informacją?????Bo nie zmieniłam zdania na temat promocji.A przypominam ,że to Ty uznałeś ,że promocja na stronie fitness klubu nie jest dobrym pomysłem. Jestem tutaj nową osobą , ale zauważyłam ,że jak komuś nie dogryziesz to masz dzień stracony. Odnoszę wrażenie ,że żyjesz w przekonaniu ,iż jesteś KOTLEREM
Cyt: Może pomyśl nad ciekawą współpracą z fitness klubem .Form współpracy masz od wyboru do koloru
Napierw piszesz o fitness klubie jak napisalem ze promocja sklepu online w jednym klubie nie ma sensu nagle okalazo sie ze tajemniczy fitness klub to siec klubow Gymnasion:). To wlasnie byla ta konkretna informacja. Ja sie nie czepian droga Kasiu. Jezeli ktos tu zamieszcza post chce dostac konkretne odpowiedzi. Twoja jedyna rada jaka udzielilas to promocja wspolnie z fitness klubem. Potem piszesz sama ze to nie jest priorytet. Wiec zacznij pisac konkretnie. Ja Kolterem droga kasiu przeciez to ty jestes specyjalistka od wszystkiego:). Przypominasz mi pewna osobe ktora tajemniczo zniknala z forum w tym samym momencie w ktorym ty sie pojawilas:). Pozdrawiam serdecznie
Oj chciałabym być specjalistą od wszystkiego ale dużo , dużo mi brakuję a Tobie jeszcze więcej Mój Drogi nie interesują mnie Twoje zatarcia z osobami na tym forum i dyskusja o stosunkach między osobami , które znikają .Jak uważasz ,że jestem jakąś osobą , która zapewne nie zgadazała się z Twoim radami to zapraszam na piv podam pełne dane ,dotyczące mojej osoby Nie będę z Tobą dyskutowała na bzdurne tematy , bo nie ma sensu Pozdarawiam i życzę sukcesów
Przede wszystkim popraw oferty w sklepie. Bo na sam początek widzę duży błąd, który odstrasza.
Zleć przygotowanie strategi marketingowej :) Albo moge Ci sprzedac mój sposób na reklame :)(więcej w moich ostatnich postach)
"Znam jeden wyjątkowy sposób na reklame:), pracując w shobiznesie nauczyłem sie jednej rzeczy ... (nie powiem od tak) Ale dzięki temu co zrobiłem, poznałem wszystkich z branży hip-hopowej :) zyskałem szacunek i rozgłos :) Jest 1 sposób, na to aby nie wydając ani złotówki wypłynąc na całą Polske !! Uwierzcie jest ! :) Naturalnie reklama w tv a moj sposób to dwie rózne bajki, bo w tv płacisz i masz globalną reklamę, przy moim sposobie trzeba załatwiać b. dużo spraw, może to zająć nawet ponad pół roku, ale uwierzcie warto !:) Najlepiej moim sposobem można wypromowac portal! Naturalnie typowe produkty też. Więcej? Nie jasno? Nie ma tak łatwo :) Ja pracowałem na to... Jak coś PW Pozdrawiam!"
W sytuacji, gdy następuje załamanie sprzedaży pierwszym krokiem jest poznanie przyczyny. Każda akcja podjęta bez zbadania przyczyny mija się z celem. Podejście profesjonalne, to zbadanie przyczyny. Bez tego możemy "gdybać" i nie trafić z terapią!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak dotrzeć do młodych Klientów - strona 2": - REKLAMA SZKOLEN Z ANG DLA FIRM-JAK DOTRZEC DO KLIENTOW? - w jaki sposób dotrzeć do danych grup klientów? - Jak do nich dotrzeć? - Jak dotrzeć do MediaMarkt ? Help ! - Jak dotrzeć do przedsiębiorstw
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|