Witam.
Jako, że po raz pierwszy udzielam się na forum tego typu proszę o wyrozumiałość ;-)
Jestem właścicielem gry przeglądarkowej. Została ona napisana od zera. Z dnia na dzień jest udoskonalana. 25 grudnia miała roczek ;) No właśnie.. Rok minął, a ja nadal nie mam pomysłu jak 'zabłysnąć w sieci'. Tak, tak. Reklama, reklama i jeszcze raz reklama. Wiadomo. Niestety jestem osobą uczącą się jeszcze, nie mam funduszy na porządną reklamę choćby w AdWords. Coś tam próbowałem z marketingiem szeptanym ale to także duże koszta. Przechodząc do sedna sprawny - czy macie jakiś pomysł na wyjście ponad poziom przeciętnych gier przeglądarkowych liczących 1000 graczy bez nie dużych nakładów finansowych ? Może znajdzie się jakaś dobra duszka, która chciałaby zainwestować ? :-) Oczywiście, jak na razie reklama w grze w zamian za finansową pomoc to jest nie oszukując się - NIC. Ale liczę, że rozwiniemy się, będziemy mięli ruch na stronie a co za tym idzie - w zamian za pomoc otrzymaną będę mógł się odpłacić ;-)
Liczę na konkretne odpowiedzi, pozdrawiam - Damian.