|
Jak grać krótko terminowo ? |
Jak grać krótko terminowo ?
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Mam pytanie jak grać ( jakie akcje) na krótkie terminy i skąd się dowiedzieć kiedy dana spółka wzrośnie w następnym dniu ?
ja właśnie tak gram co trochę cos sprzedaje i kupuje najprzyjemniej bylo gdy w ten piatek akcje poszly 35% (masters) a kupilem je po 0.40 gr w piątek 23.03.07 i szykuje sie do sprzedazy
W ten piatek po tygodniu wzrostow sa juz po 0.77 prawie 100% wartosci ale do konkretow akcje ktore ida tyle procent to dowiedzialem sie z interenetuz jesdnego z forum ze sa to popularnie smiecie tzn. akcje bez przyszlosci bez szczegolnych zarobkow i obrotow ale co z tego wazne aby na nich zarobic
Z tego co wiem to GPW organizuje (chyba darmowe) szkolenia dotyczące gry na giełdzie w całym kraju. W Toruniu odbywają się w Wyższej Szkole Bankowej. Więc jeżeli chcesz spróbować gry na giełdzie to poszukaj, takiego miejsca najbliżej Ciebie.
Tak organizuje http://www.szkolagieldowa.pl
ja proponuje czytac i jeszcze raz czytac o gieldzie juz duzo przeczytalem e-bookow ksiazek i for ale zawsze mozna wiecej
Ja czytam dużo, dużo ( mam nawet w szkole przedmiot podstawy inwestowanie - głownie GPW) ale myślę że to jeszcze mało - i chcę więcej jak macie coś godnego uwagi podsyłajcie linki na forum lub e - mail lbobo@interia.pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Straciłem na krótko zaufanie Klienta
- Dotacja dla małej krótko działającej firmy - NOWA FIRMA, IMPORT, ANGLIA - krotko o mnie:) - Jak zacząć grać?? - Czy opłaca się grać na giełdzie? - Jak zacząć grać na giełdzie - Od ilu lat można grać na giełdzie? - Jak grac na giełdzie bez domu maklerskiego - Chce zaczac grac na gieldzie Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|