|
Jak moge we wrocławiu pomnozyc 2 tys zl ?? |
Jak moge we wrocławiu pomnozyc 2 tys zl ??
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
ja proponuje handel akcjami:) uniwersalny pomysł pasujący do każdego miasta...
Proponuje wydac ok 200-300zl na najwazniejsze ksiazki biznesowe. Po lekturze najlepszych tytulow, jesli masz otwarty umysl - pomysly same beda naplywac. Pytanie jest z gruntu naiwnych, bo nikt Ci tutaj nie da gotowego pomyslu, sam mozesz na cos wpasc i dac do weryfikacji.
pozdro
Bardzo dużo organizuje się darmowych szkoleń, warto też tam się udać, choćby PUP'y coś takiego organizują. Może nie nauczą Cię biznesu ale obędziesz się z różnymi trudnymi tematami.
Ja gdybym mieszkal w duzym miescie np wroclawiu i chcialbym dorobic pare groszy np te 100zl o ktorym piszesz z 2000zl w kieszeni przeszukiwalbym duze centra(a we wroclawiu masz gdzie szukac np bielany, galeria dominikanska,korona itd) i wykupywal dobrej jakosci, markowa odziez damska z promocji i wystawial ja na allegro. Znam sie troche na ubraniach i wiem co dobre i co sie podoba kobietom. Ostatnio kupilem super spodnie reserved za40zl i bluze orsay za 10 czy 14zl mysle ze niezle mozna na tym zarobic.
Witam.Co do kupna książek zwiążanych z biznesem to myślę ze nie beda to pieniadze wyrzucone w błoto.Zapewne dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy.Fakt ze kwota 2 tys. zł nie jest moze porazajaco duza.Powiem moze jak ja zainwetowałem 1,200 zł i zarobiłem na tym niecałe 600zł. w ciagu 2 tygodni. Chodzi tutaj o allegro,a dokladnie rzecz ujmujac ciuchy,sek w tym ze byly to koszulki takich firm jak adidas, nike, puma itd.a jak wiecie tego typu towary sa zakazane na allegro. Niemniej dzieku szczesciu mi sie udalo i zdarzylem sprzedac wszystkie koszulki i zarobic na tym, moze nie kokosy ale na kino bylo ;-)
a dlaczego sa zakazane? allegro czy producenci?
mowicie ze ksaizki ??
moze jakies konkretne tytuly ?? proponujecie chandel na allegro ale wlasnie ja nie chce tego, chodzi mi bardziej o cos co moge kupic i sprzedawac gdzies na targu/ulicy/gieldzie chodzi mi o rzecz ktora dobrze schodzi i mozna ja kupic taniej w hurtowni :) <- oczywiscie mowie tylko przykladowo
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|