w tym sliderze to juz tak sie nei zmieni chbya ze w css i php modułu zagłebie sie i cos zrobie a dwa zaraz cos zrobie z tym logo ;p
dam go np mniejsze zeyb było tak jak logo u góry.
dziękuje wam za pomocne opinie ;)
|
Jak Mogę wypromować swój sklep internetowy - strona 3 |
Jak Mogę wypromować swój sklep internetowy
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
w tym sliderze to juz tak sie nei zmieni chbya ze w css i php modułu zagłebie sie i cos zrobie a dwa zaraz cos zrobie z tym logo ;p
dam go np mniejsze zeyb było tak jak logo u góry. dziękuje wam za pomocne opinie ;)
faktycznie bardzo dobrą formą promocji jest prowadzenie działań w Internecie, facebook,blog, czy nawet artykuły na portalach może przynieść więcej korzyści niż nam się wydaje. Poza tym nie można zapominać o pozycjonowaniu, o tym, żeby tak prowadzić działania w sieci, żeby łatwo i szybko można było nas znaleźć w googlach. Nie bez przyczyny mówi się, że jak czegoś nie ma w googlach to to nie istnieje, Google to siła. Ale trzeba wiedzieć jak do tego się zabrać i w takich przypadkach najlepiej sprawdza się jakaś firma interaktywna Adcanced Art na przykład. Moi znajomi z nimi funkcjonują i są zadowoleni z efektów.
Program lojalnościowy - w zależności od wysokości sumy zakupów danego klienta zwiększa się rabat na cały (lub większość asortymentu). Czasem niektórzy wolą dopłacić kilka złotych, aby w przyszłości mieć sensowniejsze zniżki. Co więcej - w przyszłości klient będzie kupował raczej już tylko u Ciebie (bo tak to powie sobie: dobra, raz kupię gdzie indziej i już może do Ciebie nie powrócić, a tak to - szczególni ci oszczędniejsi - będą kupować tylko u Ciebie) :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak Mogę wypromować swój sklep internetowy - strona 3": - Jak wypromowac swoj sklep internetowy? - Jak i gdzie wypromować sklep internetowy - Jak wypromować, rozreklamować sklep internetowy - jak otworzyc swoj sklep internetowy - Uruchom swoj sklep internetowy od 49pln
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|