Witam! Jestem z Łodzi. Chciałbym aby ktoś mi podpowiedział, czy oferta jaką stworzyłem jest w porządku (albo może mógłby opisać jak taka oferta powinna wyglądać). Mam na myśli konkretnie to, co powinna zawierać prezentacja na CD dla takiego Klienta oraz teczka ofertowa, czyli to co będzie dla niego opisem usług firmy na papierze.
Oferuję usługi:
- odzyskiwanie danych (również uszkodzenia elektroniki dysków i mechaniki)
- serwisu komputerowego
- obsługi informatycznej firm
- dostaw sprzętu komputerowego
- myślę o otworzeniu w wakacje sprzedaży sprzętu komp. (to jednak na razie pomińmy)
Konkretnie chodzi mi o obługę informatycznej firm. Stworzyłem kiedyś ofertę, ale mam wrażenie, że nie dociera dobrze do tej grupy docelowej, do której chcę aby dotarła (grupa docelowa to głownie biura rach., małe hurtownie, biura projektowe, firmy posiadające do 10komp). Jakby co mogę wysłać taką ofertę w PDF, DOC, czy innym formacie na prywatną wiadomość... Nie będę jej tutaj umieszczał, bo to mają być 3 strony A4 więc nie będę zawalał tego serwisu.
Chciałbym aby ktoś wyraził opinię jak myśleć - bardziej opisami czy krótkimi hasłami reklamowymi (jeśli tak to jakie hasła będą skuteczne), JAK oferować, jak opisać najlepiej swoje usługi na 3ch stronach A4 (z czego jedna tytułowa) czym przyciągnąć Klienta (: czy operować ceną, czy ilością lub tekstami typu "Tylko teraz pakiet 100h serwisu miesięcznie dla Twojej firmy za 1,99zł!" :)