Witam.
Prowadzę działalność gospodarczą i chciałbym napisać ofertę dla miasta. Będzie dotyczyła usług, które świadczę. Od czego zacząć taką ofertę?
|
Jak napisać ofertę dla miasta |
Jak napisać ofertę dla miasta
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam.
Prowadzę działalność gospodarczą i chciałbym napisać ofertę dla miasta. Będzie dotyczyła usług, które świadczę. Od czego zacząć taką ofertę?
nic to nie da. to nie ty wymyślasz usługi dla miasta, tylko miasto jak coś potrzebuje to ogłasza przetarg
MI w jednym starostwie powiatowym powiedziano że można składać oferty, złożyłem i było ok, później mają z czego wybierać, a jak jest z urzędami gmin to niewiem i sam jestem ciekaw aż zaraz zadzwonię i zapytam
Co do ofert to zrób ją tak żeby skończyło się na spotkaniu na którym przekonasz do usługi, wtedy już żadny papierek nie będzie potrrzebny
Wiadomo że da rade, nie wiem w jakim mieście żyjesz :)
no to jak da radę to po co pytasz jak... w największym, ale nazwy nie wymienię :)
Nie pytam czy dam rade, chodziło mi o formę oferty kumasz?
no faktycznie. rozmawiałem z gościem i potwierdził twoje słowa. mówił że jego szwagier poszedł w swojej miejscowości do sołtysa i zaproponował że zrobi piękny płotek wzdłuż chodnika i sprawę załatwił pozytywnie. sołtys dwa dni chodził nrąbany :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak napisać ofertę dla miasta": - jak napisac oferte - Jak napisać ofertę dla firmy? - Jak napisać skuteczną ofertę?? - jak napisać oferte dla klienta - Jak napisać ofertę wynajmu lokalu
• Strona 1 z 1
|
|