|
|
Jak nazwać firmę? |
Jak nazwać firmę?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam, zastanawiam się nad nazwą firmy która ma się zajmować kompleksowo organizowaniem imprez plenerowych, koncertów, festynów itp. jak ma ktoś ciekawe propozycje to proszę o podanie 8)
ImpArt
imp od imprezy art ze oraganizowane profesjonalnie ;)
ImpArt to bardziej mi się kojazy z importem niż z imprezą ale dzięki za podpowiedz i proszę o jeszcze jakies inne propozycjie, obiecałem wspólnikom że w sobote przedstawie swoie typy :!:
licze na pomoc :cry:
Wodzirej ;-)
Impuls może być, może nawet "Imprezy plenerowe" i już.
ProPAR
profesionalne party :) albo ARTPARTY :) heh, jaki ograniczony angielski :) zawsze mozesz urzadzic konkurs na nazwe, umiescic swoj e-mail na stronie http://www.e-konkursy.com wymyslec jakas nagrode niedroga:) moze byc ksiazka np. :) i ludzie NAPRAWDE bede Ci wymyslac rozne nazwy tylko musisz w regulaminie konkursy napisac ze nagrode otrzyma najlepszy pomysl a nie wylosowany typ :) powinienes w ciagu 2-3 dni dostac 50 propozycji jak mysle...
... co powiesz na SHOWTIME Ltd.
albo moze...EVENT 4 U Ltd. albo GOOD TIME EVENTS S.C.
po prostu studio --- to dosc ciekawa nazwa jest wystarczajaco latwa by spamietac , wystarczajaco oryginalna a przy okazji brzmi wystarczajaco profesjonalnie... tylko dolacz do tego swoja nazwe czyli np creative studio bo taki jest twoj nick mozesz tez spr od nazwiska... moim zdaniem niezle
studio - calkiem dobra nazwa
Błagam pomórzcie! Od 1,01,2007 otwieram własna (pierwszą!!!) firmę i muszę ją jakoś (oryginalnie)nazwać. Gdzie mam szukać pomocy? a może wy mi pomożecie? Będzie to firma- sklep zajmująca się sprzedarzą zabawek przez internet, sklep detal z papierosami ,prasą,zabawkami,art,papierniczymi i usługami komputerowo-biurowymi. I jak tu coś wymyśleć??!
WACHLARZ LUB SPEKTRUM EWENTUALNIE GAMA BO OFERUJE PANI CAŁĄ GAME OPCJI
pozdrawiam :)
do dobrej nazwy STUDIO dodałbym M czyli STUDIOM
kaśka, A moze InterToys,co Ty na to Kasiu?
Czy ma ktoś może pomysł na fajną nazwę sklepu obuwniczego takiego z wyższej półki jak tak to będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi.... pozdrawiam Andżela
Kochani potrzebuje pilnie pomocy przy nazwaniu własnej firmy która bedzie sie zajmowac głownie organizacją ślubów wesel, komuni i spotkań .......
dzieki za wszelkie propozycje agata
Jak organizacją wesel to 'Przedsionek Piekła' :D
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak nazwać firmę?": - Nie wiem jak mam nazwać firmę - Jak nazwać firmę weddingową? - Jak nazwac firme pomozcie!! - Przebranżowienie - jak nazwać firmę. - Jak nazwac firme?jak sie rozreklamowac - Konkurs :D jak nazwać firme ?:D:D
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|