|
Jak nazwać firmę remontowo budowlaną |
Jak nazwać firmę remontowo budowlaną
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
witam czy mógłby mi ktoś doradzić jak nazwać firmę remontowo budowlaną. Dodam że mam na imie daniel i zastanawiam się jak to połączyć bo chyba coś typu Dan-Bud to troche przeżytek co.
Buduj z Danielem
Domena .pl jest wolna ;-)
Połączenie imienia i części branży było modne kiedyś, np.: mar-bet (marek robi beton), drewmar ( marek robi drewno), rob-bud (robert ma usługi budowlane). Nazwa firmy musi na pewno się wiązać z przeznaczeniem, trzeba się zastanowić, czy jak powiesz komus "danbud" to będzie wiedział o co chodzi. Podaj więcej szczegółów, czy np. zajmujecie się kompleksowo remontami, czy macie jakaś specjalizacje.
pozdrawiam
tak głównie będą to remonty ale z czasem chce się rozwinąć do budowy domów poprostu ogólne budownictwo chciałbym żeby to była twarda nazwa. Żeby kojarzyła się z solidnością firmy nie koniecznie musi zawierać moje imie przecież na reklamach i tak będzie podpisane moje imie i nazwisko
SOLIDAN
budowlanka mistrza danka
Dom-bud
Ja mam ten sam problem. Nie wiem jak nazwać firmę budowlaną moje imię Patryk. I nie chce żeby to brzmiało Dom-Bud wolał bym coś bardziej oryginalnego.
Petersburg :P
Przecież to solidnie zbudowane miasto :)
Podoba mi się. dziękuje ;D Ale z drugiej strony Rosja kojarzy się z zacofaniem, pijakami jeśli chodzi o budownictwo. A nie chciał bym, żeby z tym się kojarzyła firma. A jeśli chodzi o miasto to już lepiej chyba Dubaj. ;P Nowoczesność, wszystko najlepsze,...........itp. Same zalety.
Wybierając nazwę nie zapomnij, że potrzebna będzie strona internetowa firmy i jakaś jej reklama, także radzę zacząć od nazwy która później łatwo i nie drogo da się rozreklamować . Najlepiej od początku postawić na promowanie swojej firmy w internecie , znam świetną, bardzo skuteczną i nie drogą firmę, która może zająć się założeniem dobrej stronki (i tu pomoże wybrać właściwą nazwę) jak również jej reklamą http://www.netimage.pl/ stawiają na indywidualną ofertę oraz zysk klienta.
Witam,
przy wyborze nazwy firmy trzeba sprawdzić albo zwrócić uwagę na takie rzeczy: niepowtarzalność wolna domena internetowa znaczenie w językach obcych Warto również zbadać, czy wybrana nazwa jest prawidłowo kojarzona z profilem firmy (badanie na obcych osobach nie znających firmy) :) Pozdrawiam
Co powiesz na "Solidny Daniel"? :D
to już lepiej: Solidne Remonty
Sprawdź również podobne tematy:
- Jak nazwać własną firmę budowlana?
- Jak załozyć firme remontowo-budowlana? - Jak zareklamowac firme remontowo-budowlana? - Jak rozreklamować nową firmę remontowo-budowlaną? - Otwieram ponownie firmę remontowo-budowlaną. - Firma remontowo-budowlana - Firma remontowo - budowlana jak zaczac ?? - Firma remontowo-budowlana chce 7% vat... - Dotacja PUP firma remontowo budowlana Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|