|
Jak nazwać firme zajmującą się maszynami przemysłowymi ??!! |
Jak nazwać firme zajmującą się maszynami przemysłowymi ??!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam! Jestem tu nowa jutro idę otworzyć firmę,a pomysłu na nazwę brak totalna pustka,może ktoś z Was ma propozycje,proszę pomóżcie. Firma ogólnie mówiąc będzie zajmowała się montażem i demontażem maszyn przemysłowych,a szerzej : załadunek i rozładunek elementów maszyn i urządzeń,konserwacje ,modernizacje odnawianie, czyszczenie oraz remonty maszyn i urządzeń przemysłowych,budowa oraz przebudowa różnego rodzaju Konstrukcji stalowych itd. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję :)
Polecam skorzystanie z usług copywriterskich.
Projektanci ŚwieżychTekstów zajmują się także naming'iem.
to az firmy namingowej trzeba -:)
Zbyt duży zakres działań.Osobiście pomyślałbym nad okrojeniem poszukiwań do jednego ogólnika i wrzucił do translatora tak jak mogło by się to nazywać po polsku.Popróbuj jak brzmi w innym języku,jakiś mix,choć np Apple, MC Donalds, czy BMW nie były synonimami tego z czym są dzisiaj związane.Musi być dzwięczne i się podobać.
Machine & Engineering , Wybrac logo z dwoma kolorami gdzie litery beda biale a tlo dla m zielone oliwka a tlo dla E niebieski M&E
Proste Brzmi profesjonalnie i na temat Za aranzacje loga i nazwe 100 zl poprosze
a weź wysil sam mózgownicę! spisuj pomysły i wybierz najlepszy.
jak firma odniesie sukces jeszcze będziesz musiał płacić tantiemy za wymyślenie nazwy. haha
Witam!
Dziękuję bardzo za wszystkie podpowiedzi bardzo mi pomogły jak jedna osoba wspomniała duży zakres działalności i ciężko mi było zebrać to do kupy. oczywiści czekam na jeszcze więcej podpowiedzi. Pozdrawiam :)
Nie szukaj naiwniaków tylko zleć to komuś. Przecież wymyślanie nazw (tzw naming jak już ktoś wspomniał wyżej) to usługa, za którą sie płaci. Pamiętaj, że nazwa musi być unikalna, by była bardziej widoczna w necie np. Niech się zajma tym profesjonaliści, ponieważ pięknie brzmiąca nazwa to nie wszystko.
300 PLN plus VAT i masz 3 dobre propozycje w przeciągu 3 dni:) Pozdrawiam!
Etna budowa konstrukcji stalowych ** **(jak zostanie wyk. poprosze 400zł )
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak nazwać firme zajmującą się maszynami przemysłowymi ??!!": - Jak nazwać firmę zajmującą się prowadzeniem sparw bhp - Jak nazwać firme zajmujaca sie serwisem urzadzen grzewczych - Posiadam firmę handlującą maszynami komunalnymi - Jak nazwać firmę? - Nie wiem jak mam nazwać firmę
• Strona 1 z 1
|
|