Gdzie ją można dostać? Ile kosztuje??

|
JAK NAZYWA SIĘ MASZYNA DO WYRABIANIA KONCHY- ŚWIEC DO USZU?? |
JAK NAZYWA SIĘ MASZYNA DO WYRABIANIA KONCHY- ŚWIEC DO USZU??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
j.w.
Gdzie ją można dostać? Ile kosztuje?? ![]()
Nikt się nie orientuje?
Ta maszyna to twoje ręce i umysł, Hopi i Cherokee raczej nie mają maszyn, cały proces produkcji wykonywany jest ręcznie. Najważniejszymi składnikami są naturalne składniki stosowane od stuleci do ich produkcji,
a więc: - naturalna bawełna, - wosk pszczeli, - naturalne olejki eteryczne. Ziołowa świeca rurkowa posiada kształt rurki o długości i średnicy dostosowanej do wielkości otworu ucha oraz potrzebnego czasu spalania.
przepraszam bardzo za nieśmiałe pytanie ,ale te swiece to sobie kolo wsadza do ucha i zapala ?
i co dalej ? takie zabawy to robilismy młodym kotom w wojsku : tak zwany rowerek fajna sprawa spiacemu kotu ( czy tez kotowi , bo róznie sie taki kolo nazywał ) wsadzano miedzy palce nóg zrolowany kawałek papieru podpalało sie ........................ i po chwili facio wykonywał smieszne ruchy jakby jezdził na rowerze ......... taaaa i stąd moje zaciekawienie tematem , czy to słuzy do tego samego celu ? a tylko miejsce instalacji inne ?
ta maszyna nazywa się KONCZITA
Macie może zdjęcie jak to wygląda? Orientujecie się jaka jest cena tej maszyny?>
Ja bym obstawiał że Konczita to żart ;)
Swiece do uszu? to jakieś sado maso czy co?
Mam dostęp do materiału ale do sprzętu to już nie bardzo....
ludzie taka swieca do uszu to wcale nie jest sado masa itp. to czysta fizyka. Podpalona swieca wlozona do ucha, pod wpywem goracego powietrza wyciaga z naszej glowki cala ta nasza ze tak powiem wydzieline zalegajaca. Wplywa to dobrze na wezly itp.
takimi swiecami woskuje sie uszy....
sa wyrabiane recznie
Nie wierze, bo każda jest identyczna(rozmiar), mój ojciec kupił kilka. Robi je automat, tylko nie wiem jak go namierzyć.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "JAK NAZYWA SIĘ MASZYNA DO WYRABIANIA KONCHY- ŚWIEC DO USZU??": - NIP UE - jak to się nazywa w UK? - Powiedzcie mi jak się nazywa... - Jak nazywa się pranie pieniędzy ze skradzionych kart? - PRODUKCJA ŚWIEC - zakład produkcji świec
• Strona 1 z 1
|
|