A czego Ty się spodziewałeś ... Cudu kulinarnego ??? Powiem tak bez urazy ale Ty jeszcze nie masz doświadczenia w prowadzeniu gastronomii skoro już Cię robili tak na mięsie i jeszcze śmiesz mi wmawiać , że ja teoretyzuje ... już w tym siedze prawie piąty rok więc ... a chce Ci tylko przypomnieć , że to Ty zawiesiłeś działalność ... sprubuj zrobić taką zapiekanke jak najniższym kosztem to są grosze tylko trzeba umieć kombinować chyba , że na innych produktach też Cię rolują ... a jak twierdzisz , że Ty wiesz najlepiej to serwuj te swoje wspaniałe potrawy to napewno wyjdziesz na prostą ... pochodź po innych lokalach i zobacz jak się tam podaje i serwuje jedzenie z czego składają się przykładowe dania porozmawiaj z kucharzami jeśli znasz jakiś to może wtedy zrozumiesz na czym to wszystko polega ... Pozatym co to są za sosy ? Pierwszy raz się spotkałem z takimi koncepcjami na sosy i zalecałem Ci sprubowanie czegoś nowego co u mnie się sprawdza ale oczywiście Ty wiesz lepiej ... pozatym wypadałoby podziękować jeśli coś się dostanie ...
Pozdrawiam