Co myślicie o uruchomieniu kina samochodowego w 300 tys mieście?
Do kina proponuję mały barek- kebab, pizza itp.
|
JAK OTWORZYĆ KINO SAMOCHODOWE |
JAK OTWORZYĆ KINO SAMOCHODOWE
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Co myślicie o uruchomieniu kina samochodowego w 300 tys mieście?
Do kina proponuję mały barek- kebab, pizza itp.
Tez o tym myslalem i jestem ciekaw co na to inni powiedza
hej... zrobiles juz jakas wstepna kalkulacje kosztow? daj znac jak "duzy" to interes jest...
Właśnie dostałem info o kosztach i niestety nie zrealizuję tego pomysłu..rzutnik 80 tys zł + ekran(10m*20m) 18 tys+ radionadajnik 2 tys. Fajny pomysł ale zbyt duża kasa...
No faktycznie koszty uruchomienia takiego interesu sa wyjatkowo wysokie ale myśle że do takiego biznesu dobre by było otwarcie jakiegos rodzaju spólki.
+ trzeba wynająć duży plac zeby auta sie zmieściły :)
Witam.
Moim zdaniem pomysl bez szans na zarobek. Duze koszty sprzetu nie liczac kosztow ziemi, pracownikow itd. Poza tym zajmowalo by wiele miejsca a ile bys mial klientow. Stosunkowo niewiele. A przeciez trzeba placic za filmy. Lepiej na tym obszarze postawic jakas nieruchomosc. Napewno szybciej sie zwroci
We wrocławiu coś takiego istneije,ale czy przynosi zyski nie wiem ,a też nie powiem jak wygląda ,bo nie byłem :).Tylko w sumie polacy i tak malo uczęszczają do kina ,a kino samochodwe? hmm...ciężko byłoby ich nakłonić
Wydaje mi sie że Polacy wcale mało nie chodzą do kina.
Nie wiem jak ty ale ja jestem dość często z żoną na jakimś filmie. I powiem Ci że raczej na sali nie jesteśmy sami. Pewnie że nie zawsze są tłumy a pełna sala żadko ale zwłaszcza w weekend stoi się w kolejce po bilety. Czy przekonać trudno nie wiem, ale wydaje mi się że szkoda terenu pod kino. Można by napewno lepiej na tym zarobić. Pozdrawiam
witam panstwa jestem tu nowy i pisze z zapytaniem i przy tym chial bym usluszes panstwa opinie na temat mojego pomyslu na biznes.. a mianowicie wrocilem nie dawno z USA i zamierzam otwprzyc KINO SAMOCHODOWE... jakich w stanach jest pelno:) mianowicie jest to takeie kino gdzie przyjezdza sie na wyznaczony placi oglada sie filny na bardzo duzym ekranie..:) co o tym sadzicie.. pozdrawiam i prosze o odpowiedzi:)
temat był już poruszany, sama idea bardzo mi się podoba.
ok rozumiem:) tylko zastanawia mnie to jaki moze byc koszt czegos takiego taki zblizony i czy wogole ludzi to zainteresuje bo wiadomo jak jest w naszej kochanej POLSCE...
Pewnie że zainteresuje. Sam bym pojechał do takiego kina.
Najdroższy to grunt będzie i jego utwardzenie, nie wiem jak jest z pozwoleniem na publiczne odtwarzanie filmów ale tutaj też są kosza, jednak nie ma to jak wywiesić szyld ''pierwsze w polsce kino samochodowe'' rozumiem że fonia przekazywana jest za pośrednictwem sygnału radiowego?
W mojej okolicy latem bywają koło marketów ludzi jest ale też ceny biletów to 4 zł/1 auto niezależnie od ilości osób. Wzięcie jest duże. Fonia na radiu. Nie wyświetlają tam jednak premier ale raczej klasykę.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "JAK OTWORZYĆ KINO SAMOCHODOWE": - Kino Samochodowe - Jak otworzyć Kino - Kino kameralne ; Mini Kino ; dla 12-10 osób - Kino a jednak nie kino - DVD Kino?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|