Dzien dobry mam na imie Justyna i chcialabym sie kogos poradzic,a dokladniej poprosic o pomoc. Mianowicie,chcialabym otworzyc swoj salon odziezowy,jakies dobrej firmy Zara,Big Star,Wrangler etc. Jeszcze nie wiem. Caly paradoks polega na tym ze nigdy w zyciu tego nie robilam i szczerze mowic mam o tym zupelnie blade pojecie. Wiem ze dla niektorych moze wydac sie to desperackie i malo realne ale postanowilam chociaz spr. (Mozliwe ze moj optymist jest wynikiem mojej kompletnej nie wiedzy w tych sprawach).
Chcialabym dowiedziec sie od czego zaczac? jaki pierwszy krok zrobic? czego sie uczepic? komu zaplacic za pomoc,do kogo sie zwrocic? i ile musialabym miec na start,zeby rozrecic interes? w jaki sposob moge skontaktowac sie z dana firma,ktorej ciuchy chce sprzedawac i od czego zalezy czy ona sie zgodzi?
Mieszkam w wielkopolsce w miescie liczacym ok 65 tys osob. Postanowilam ze chce zaryzykowa i postawic wszystko na jedna karte,ryzykujac i otwierajac od razu duzy salon a nie maly butik.
Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos mogl w jakis sposob mi doradzic i pomoc. Z gory dziekuje.
Pozdrawiam Justyna.