|
Jak otworzyć własny sklep new york |
Jak otworzyć własny sklep new york
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam.chciałabym otworzyć własny sklep, myslałam o sklepie odzieżowym marki new yorker...tylko ze kompletnie nie wiem od czego zacząć i jak wygląda taka współpraca,tylko ze nie chciałabym na zasadzie franchisingu czy może ktoś wie czy jest taka możliwość...i wogóle jak mozna zdobyć pozwolenie na sprzedaż ciuchów tej marki w sklepie o własnej nazwie...czy może mi ktoś pomóc...z góry dziekuje...
sprzedawac można ale czy to na jakis sens? na allegro są aukcje z tymi ciuszkami ale to allegro. z reszta myśle ze to pieniadze wyrzucone w błoto. ogladając ciuch np. wrangler'a w nie firmowym sklepie pomyślał bym ze to podróbki albo ze są z przed 5 sezonów.
Pozdrawiam
no niby tak ale jak były by tam normalne ciuchy nie końcówki kolekcji to moze stopniowo człowieki by sie przekonały ze to nie podróbki i ze mozna tam kupic fajne ciuchy...
NewYorker nie poszukuje franczyzobiorców, sami rozwijają sieć sprzedaży. Na podstawie wymagań innych podobnych sieci można się pokusić o stwierdzenie, że otwarcie podobnego sklepu o powierzchni 80-100 mkw pochłonie jakieś 150 tysięcy. Skończ liceum, zdaj maturę, popracuj gdzieś a potem myśl o biznesie :)
no własnie skonczyłam liceum zdałam mature pracuje teraz gdzieś i mysle o własnym biznesie bo juz mam dość wykorzystywania pracowników i szmacenia nimi...
dziekuje za wiadomosci juz dowiedziałąm sie ze nie ma takiej opcji otworzyć własny sklep nawet jak sie ma dość duży kapitał na rozpoczecie bo po drodze sa takie trudnosci ze rece opadaja...dziekuje i koniec tematu...
do Grzegorz Wandiuk,szanowny Panie a jesteś pewny że kupując w sklepie z logo np:wranglera kupujesz orginały, gwarantuję ci że 99% to podróbki i właśnie takie sklepy zarabiają na takich naiwniakach uhahhahahaah pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak otworzyć własny sklep new york": - Jak otworzyć własny sklep z upominkami np po 4,5zł? - Pomóżcie mi otworzyć własny klub. - Co doradzacie mi otworzyc? Kapital Własny 30 tys zł - Chce otworzyć własny biznes - Chciałbym otworzyć własny biznes tylko nie mam pojęcia co
• Strona 1 z 1
|
|