Girus napisał(a):marcinbaczek1985 napisał tą wiadomośc o FM tylko i wyłącznie ze względu na swoje korzyści. Szuka jeleni a zobaczył, że może znaleść sporego jelenia wiec mu ślinka poleciała :)
kolega podał nazwę firmy a nie mówił o tym by się do niego odezwać w celu rejestracji... W google spokojnie znajdziesz stronę firmy i zarejestrujesz się bez żadnego "sponsora" nad sobą. Czy rzucenie pomysłu jest równoznaczne z szukaniem jeleni tym bardziej, że autor tematu sam wspomniał, że myślał o perfumach... Żeby nie było nie bronię MLM
Co do samego MLM może nie jest to głupi pomysł? Może warto rozejrzeć się o takich firmach sprawdzić co oferują, może coś Ci przypadnie do gustu...
Może pomyśl nad programami partnerskimi. Fakt one głównie działają w internecie ale chyba nic nie będzie stało na przeszkodzie by szukać klientów D2D. Większość to kwoty nie przekraczające 5zł ale jakiś czas temu w jednej z firm oferujących produkty z programów partnerskich (mam na myśli coś na kształt zanox) była oferta inwestycyjna. Wystarczyło, żeby klient podpisał umowę nie musiał kompletnie nic inwestować a za każdą taka umowę firma płaciła 100zł. Nie mam pojęcia na czym ta firma zarabiała nawet nie chciało mi się zbytnio w to wierzyć, że od tak za wypełnienie druku zapłacą 100zł. Nawet banki płacące mniej bo od 35-60zł za założenie konta wymagają jakiejś minimalnej wpłaty czy obrotu na koncie.