Kupiłam stronę internetową o finansach
mój problem polega na tym ze za bardzo nie potrafię poradzić sobie z reklama tej strony. Czy jest ktoś kto już przeszedł przez ten problem i szczerze poradzi od czego zacząć.
dziękuję bardzo.
|
Jak reklamować stronę kredytuje.pl ? |
Jak reklamować stronę kredytuje.pl ?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Kupiłam stronę internetową o finansach
mój problem polega na tym ze za bardzo nie potrafię poradzić sobie z reklama tej strony. Czy jest ktoś kto już przeszedł przez ten problem i szczerze poradzi od czego zacząć. dziękuję bardzo.
Warto zacząć od doprecyzowania o czym tak naprawdę jest witryna. Jako że ani to nie uderza w bankiera czy money, ani nie idzie stricte tropem nazwy portalu.
A potem - dobre działania w mediach, aktywność w marketingu szeptanym, albo partyzanckim, który zakrawa jednak na spam, albo poprzez zlecenie agencji. Dobre pozycjonowanie pod kluczowymi frazami, a nade wszystko zoptymalizownaie witryny pod kątem wyszukiwarek, użyteczności, nawigacji, treści, long tail. Powodzenia, Bartłomiej Juszczyk http://www.adweb.pl Agencja Interaktywna
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak reklamować stronę kredytuje.pl ?": - Jak sie reklamować? - Jak jeszcze nas reklamować - Jak reklamować lombard? - Jak i gdzie się reklamować?? - Jak reklamować szkolenia?
• Strona 1 z 1
|
|