|
Jak rozmnożyć 6 tys.???? |
Jak rozmnożyć 6 tys.????
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Pytanie jak w temacie:
Jak masz pojecie o gieldzie to moze papiery?
kupić towaru za 6tyś. i sprzedać z marżą od 10-50 % ( różna marża na różne asortymenty) proste... jeśli sprzedaż na 10 % to masz 6600 potem znowu kupisz za 6600 na 10% sprzedaż i masz 7260zł ... itd . po dziesięciu takich sprzezarzach masz 15562 zł 46 groszy po zaokrągleniu do pełnego grosza a co jeśli uda ci się tak 100 krotnie sprzedać?? ale to obliczenia bez kosztów typu prowadzenie działalności ( zus, telefon, transport itp, itd)
wlasnie tez myslalem o jakims towarku i to jeszce moze na allegro opchnac ale nie wiem jaki bo myslalem o takich zwariowanych gadzietach ciekawych nie wiem np zmywajacy sie tusz do piora po kilku minutach albo inne takie pierdolki :)
Wlasnie, rowniez mam podobna sprawe. Moge zainwestowac min 1000 funtow, a max 2000 GBP. Jestem w UK, chce to szybko pomnozyc, bo sa mi potrzebne wieksze pieniadze na wieksze przedsiewziecie. Co Panstwo proponujecie. Interesuja mnie konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam Łukasz
LBol - zasada stara jak wolny rynek - chcesz pomnożyć szybko, to musisz wejść w ryzykowny interes.
Ryzykowny interes ma to do siebie, że możesz szybko zarobić lub jeszcze szybciej stracić. Konkretnej odpowiedzi nie znam, ale są tu na forum osoby, które chętnie zaproszą cię do "inwestowania" w bukmacherkę. Jeśli godzisz się na to, ze już możesz więcej swoich pieniędzy nie zobaczyć, to zaryzykuj. Jest szansa, że dużo zarobisz :-) Bezpiecznego biznesu o wysokiej stopie zwrotu nie znam. Ja akurat przedkładam bezpieczeństwo nad szybki wzrost - ale to przychodzi z czasem ;-)
Rozumiem Twoj tekst w calosci i zgadzam sie z Toba. Ja juz powoli klaruje swoje mysli...w odpowiednim(myślę) kierunku...
P.S. ...i nie jest to bukmacherka...:) Pozdrawiam
Jeśli chcecie kupowac niewiarygodnie tanie ciuchy do sprzedaży w Allegro mam coś dla was.
Adres i numer telefonu do firmy która ma między innymi: Włoskie spodnie moro bojówki po 15 zł +Vat, żakiety damskie od 7 zł, spodnie jeand od 6 zł, kurtki jeans od 10 zł kurtki włoskie młodzieżowe od 11 zł i wiele wiele innych rzeczy. Wiem to ponieważ sam kupiłem u nich 60 sztuk bojówek moro i sprzedaję je na Allegro. Mają tych ciuchów ogromne ilości i wszystko zachodnie, głównie Włochy. Sprzedam informację za 300 zł. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak rozmnożyć 6 tys.????": - jak rozmnozyc - mam 17 lat i 1000zł i zero pomyslow jak to rozmnozyc
• Strona 1 z 1
|
|