Witam,
zamierzam zająć się profesjonalnie infobrokerstwem - sprzedażą informacji handlowych. Kojarzenie kontrahentów, wywiad gospodarczy, dane teleadresowe, ew. pomoc w nawiązywaniu transakcji - głównie za granicą- oferta dla tych, którzy nie władają językiem angielskim, albo niezbyt pewnie poruszają się w środowisku biznesu międzynarodowego.
Dla określonych konkretnych potrzeb robię analizę rynku, poszukuję partnera handlowego, docieram do niego, ew. pomagam w negocjacjach i sprowadzeniu towaru czy usługi do kraju (po dodatkowych kosztach). Istotą tego działania jest jednak sprzedaż informacji o potencjalnym kontrahencie- potencjalnie z całego świata.
Mam doświadczenie w handlu międzynarodowym, w negocjacjach z wielkimi korporacjami, płynnie posługuję się językiem angielskim;
dodam, że pracuje w branży papierniczej, ale swoboda poruszania się w biznesie międzynarodowym sprawia, że mogę się podjąć zadania z kazdej dziedziny.
Jak na razie nie mam jeszcze własnej DG, ale z biegiem czasu założę na pewno; na początek współpraca na podstawie umowy cywilno-prawnej.
Jako, że poważnie chcę się za to zabrać, a nie bardzo wiem, jak się skutecznie wypromować z takimi usługami-stosunkowo mało znanymi w Polsce-bardzo proszę o pomoc; wszelkie sugestie, jak również propozycje współpracy mile widziane na PRIV :-)
Pozdrawiam serdecznie,
Ania