|
Jak się starać od dotację do usług samochodowych woj. Mazow. |
Jak się starać od dotację do usług samochodowych woj. Mazow.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie , od 20 lat ojciec prowadzi firmę związaną z usługami motoryzacyjnymi , tachografy itp. od 3 lat mamy również serwis ogumienia , ostatnio zakupiliśmy maszyny do prostowania felg alu i stal , sprzęt do kompleksowej obsługi klimatyzacji . Od dawna myślałem o dofinansowaniu ale te przepisy są dla nas nie jasne i mam kilka pytań . Czy po dokonaniu już inwestycji można się starać o dotacje ( woj mazowieckie) jak tak to gdzie , jak i ile??? :) poproszę o pomoc , pozdrawiam
Teoretycznie tak, z pomocy de minimis, z konkursu RPO 1.5, który z dofinansowaniem do 40.000 będzie w drugim kwartale 2009, powyżej 40.000 planowany jest na czwarty. Małe i mikro z Warszawy do 50% inwestycji, z województwa do 60%.
Czy jest to realne rozstrzygnie ogłoszenie wyników obecnego 1.5 (nadal w ocenie), sporo projektów złożonych było dziki ogólnej zasadzie - koszta poniesione po 1 stycznia 2007.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak się starać od dotację do usług samochodowych woj. Mazow.": - Czy mogę starać się o dotacje? - Czy można 2gi raz starać się o dotacje ? - gdzie mam sie starac o dotacje - czy moge starac sie o dotacje na? - Czy mogę się starać o dotację?
• Strona 1 z 1
|
|