Ktos wygrywa aukcje, allegrowicz dodaje strone do katalogow, jak sie uda bierze kase jak sie nie uda mowi ze za trudno ....
i tyle... :)
|
Jak skutecznie wypromować stronę! - strona 4 |
Jak skutecznie wypromować stronę!
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Ktos wygrywa aukcje, allegrowicz dodaje strone do katalogow, jak sie uda bierze kase jak sie nie uda mowi ze za trudno ....
i tyle... :)
potwierdzam to co napisała Artevia. Sam byłem tego przykładem jak moja strona poleciała nagle w dół o jakieś kilkaset miejsc!
Powiecie : "10zł wyrzucone w błoto? '' A ja odpowiem : "Nie" Wszyscy wiedzą że człowiek uczy się na błędach, i to była dla mnie bardzo dobra lekcja ;-)
Dobrze, że nie kosztowna ;)
a nie ktorzy mowia ze nie sa z allegro, biora 100 zł za slowo i robia to samo.. ci to dopiero sa sprytni :)
Żeby tylko 100.. Jeden z moich obecnych Klientów płakał, bo jakiś pozycjoner zażyczył sobie za frazę (wcale nie jakąś ambitną) 250 zł. Potem się dziwił, że u mnie jest tak tanio. Pociesza mnie tylko, że przynajmniej część osób potrafi się zorientować, że ma do czynienia z oszustem, względnie wyciągnąć wnioski i w przyszłości podchodzić z rezerwą do ofert z "gwarancją" ;)
lol ze tak powiem :)
...mozna jakis kontakt do tych ludzi od reklamy z Allegro?? Pozdrawiam
Obecnie nie wypozycjonuje się żadnej strony automatyczną dodawarką !
Pozdrawiam
Po pierwsze nie wypozycjonuje sie automatem,po 2 moznasobie biedy narobic jak google zbanuja , po 3 mailing mozna sobie o kant d...potłuc chyba ze na strone chce sie tylko ruch skierowac sztuczny i zapchac serwer,bo jesli ma sie jakis produkt to taki mailing to wydatek kasy zbedny, a te 3tys wejsc to gruuuubo przesadzone,zreszta jaki ma sens jak ktos kliknie w link wchodzi na strone i wychodzi szybciej niz wszedł,bo klknal przez przypadek.Kolejna sprawa pozaycjonowanie, te 250zł za trudna fraze to nic dziwnego, ale za łatwa, lub srednia to za duzo,jednak firmy 100-150 za fraze sredniotrudna np ok 700tys do miliona takie sa stawki,nikt mi nie powie ze za 20 zł da sie wypozycjonowac strone bo to smiech, bo nikt sie nie podejmie tego,a jak sie podejmie jakis "fachowiec" to moze nam wiecej biedy napytac niz pozytku.A wyłowic strone potem to katastrofa graniczaca z cudem i pół roku dla przedsiebircy z głowy, pół roku ktore moze zawazyc na jego biznesie....
Pozycjonowanie jest proste jak barszcz :), pozycjonowałem ostatnio serwis dla którego domena została zakupiona miesiąc temu, dzisiaj jest na 1 miejscu w Google na 34mln. zapytań :) , każdy się stara jak tylko potrafi, co do Onet i wp czy interia, mało używane przeglądarki, dla tego dodając tam stronę pokaże się przez chwilę na głównej stronie później Klapa .
Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak skutecznie wypromować stronę! - strona 4": - jak się skutecznie wypromować??? - Jak skutecznie wypromowac sklep z grzejnikami? - W jaki sposób tanio, a zarazem skutecznie wypromować serwis - JAK WYPROMOWAĆ STRONE? - Jak wypromować stronę
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|