|
Jak? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Co to jest sklep internetowy?Tylko sprzedaz przez internet?Mozecie blizej mi wytlumaczyc o co chodzi.Mam dostep do internetu,w przyszlosci chcialbym sie takim czyms zajac.Ale wiem ze tego typu sprzedawcow juz jest w Polsce duzo,ale jednak jakos dzialaja,wiec moze i ja bym mogl.Pytanie tylko co sprzedawac,bo w necie widze szwarc mydlo i powidlo.Myslalem o akcesoriach erotycznych bo mimo ze tego pelno to istniejacy sprzedawcy na brak klientow nie narzekaja.Wszystko idzie jak cieple bulki.Gdzie jednak szukac dostawce towaru.Co o tym sadzicie?Pozdrawiam :oops:
Sklep internetowy. Masz własną stronkę, na której prezentujesz produkty ktore masz do sprzedaży. Produkty muszą być dobrze opisane, podana cena itd.
Klient zamawia sobie jakiś produkt o czym jesteś informowany mailem: Klient wpłaca pieniądze na konto a Ty wysyłasz towar, może też kupić towar za pobraniem. Oczywiście cały system, zamawiania i funkcjonowania i stworzenia strony to zleciłbym komuś kto się na tym dobrze zna. A sprzedawać tak jak napisałeś można wszsytko. A czy art. erotyczne są dobre to nie wiem, może ktoś inny sie wypowie
|
|