Prowadzę małą firmę edukacyjną. Jednak zajęcia są dopiero od 16.00. Jak wykorzystać lokal na drugim piętrze dużego budynku w centrum miasta do południa.
Szukam jakiegoś pomysłu. Nie musi być bardzo dochodowy :)
Pozdrawiam
|
Jak wykorzystać lokal na drugim piętrze dużego budynku |
Jak wykorzystać lokal na drugim piętrze dużego budynku
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Prowadzę małą firmę edukacyjną. Jednak zajęcia są dopiero od 16.00. Jak wykorzystać lokal na drugim piętrze dużego budynku w centrum miasta do południa.
Szukam jakiegoś pomysłu. Nie musi być bardzo dochodowy :) Pozdrawiam
Witam,
Nie wiem jaki prowadzisz zakres szkoleń, ale pewnie już badałaś możliwośc czy da się rozszerzyć czas pracy i wyszło, że nie. W takim wypadki chyba trudno będzie tu coś wymyślić - jakakolwiek inna działalność będzie oznaczała konieczność zorganizowania innego zaplecza i wtedy co? Od 15:00 do 16:00 przemeblowanie na salę szkoleniową? ;-) Spróbuj dać ogłoszenie o wynajmie zaznaczając swoje warunki - może komuś akurat przypasuje. Ludzie mają różne pomysły ;-)
Witam
Mozna organizować szkolenia BHP dla pracowników małych firm, kursy na grupę SEP, kursy obsługi komputera dla seniorów, bingo dla emerytów, itp.
Dokladnie tak jak napisal kolega powyzej.....zalezy tez w jakim stopniu masz wyposazony ten Twój lokal.Jesli masz w nim kilka lawek ,tablice ,dostep do komputerów i internetu,mysle ze moglabys zaoferowac lokal jako aule do wynajecia dla firm,spólek,przedsiebiorstw,szkól nauki jazdy, gdzie mogli by prowadzic wyklady,szkolenia,zgrupowania d/s planowania, itp.Mysle ze wiekszosc firm oraz osób prywatnych które oferuja szkolenia teoryczne,po prostu wynajmuja lokale na tego typu wyklady.....
Nie mam dużego wyposażenia, są to trzy pokoje przystosowane do zajęć grupowych ( w jednym jest stół konferencyjny).
Prowadzę kursy maturalne i gimnazjalne i polski dla obcokrajowców. Czy do prowadzenia kursów BHP dla firm, wychowawców kolonijnych albo kursów z zakresu rozwoju osobistego ( asertywność, autoprezentacja, komunikacja) potrzebne są jakieś zezwolenia, czy wystarczą kompetentne osoby, które poprowadzą zajęcia???
Nie mam dużego wyposażenia, są to trzy pokoje przystosowane do zajęć grupowych ( w jednym jest stół konferencyjny).
Prowadzę kursy maturalne i gimnazjalne i polski dla obcokrajowców. Czy do prowadzenia kursów BHP dla firm, wychowawców kolonijnych albo kursów z zakresu rozwoju osobistego ( asertywność, autoprezentacja, komunikacja) potrzebne są jakieś zezwolenia, czy wystarczą kompetentne osoby, które poprowadzą zajęcia???[/quote] Proponuję -rozpoczęcie dodatkowej dzialalności związanej z e-handlem lub np reklamą np krótkie akcje reklamowe dla sklepów przy wykorzystaniu świadczonej pracy przez os.bezrobotne.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak wykorzystać lokal na drugim piętrze dużego budynku": - Mam lokal na 1 piętrze/biurowo-usługowy 200 m2. JAKI BIZNES? - posiadam lokal kolo budującego sie bardzo duzego centrum - Lokal - jak go wykorzystać? - Jak wykorzystać taki lokal? - mam lokal ale nie wiem jak go wykorzystać
• Strona 1 z 1
|
|