|
Jak wykorzystać taki lokal? |
Jak wykorzystać taki lokal?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Posiadam lokal pod działalność gospodarczą (magazyny, hurtownie, produkcja, przedstawicielstwa, body club, dyskoteka, itd.). Obiekt mieści się w Mławie woj. mazowieckie. Na chwilę obecną w zakładzie nie jest prowadzona żadna działalność. Lokal przeznaczony był pod produkcję garmażeryjną (wszystkie zezwolenia, łącza, projekt zgodny z wieloma wymogami). Powierzchnia ok. 850mkw (hala produkcyjna, zaplecza socjalne, spedycja). Piętro ok. 100mkw może być zaadoptowane na mieszkanie, biura, pokoje. Lokal jest w dobrym stanie, glazura, terakota. Aby dostosować do wymogów UE potrzeba niedużych nakładów. Obiekt umieszczony jest na działce o powierzchni ok. 3000m2. Na tej samej działce znajdują się również inne zakłady: Fabryka Mebli i zakład obróbki metalu i lekkich konstrukcji stalowych. Istnieje możliwość odgrodzenia każdego zakładu. Teren utwardzony – asfalt. Bardzo dobra lokalizacja. Zgodnie z planem przestrzennego zagospodarowania obiekt przeznaczony jest pod działalność gospodarczą. Dojazd drogą asfaltową ok. 3km od centrum Miasta. W dzielnicy przemysłowej, w pobliżu obiektu znajdują się takie zakłady jak: Zakład produkcji przetwórstwa drobiowego, LG Electronics, Dźwigpol, hurtownie spożywcze i mięsne, itp.. Według deklaracji LG nowe inwestycje w tej części miasta oznaczają stworzenie kilku tysięcy miejsc pracy – 2150 w LG, i ok. 5000 u wchodzących na nasz rynek kooperantów. Świadczy to o bardzo dobrej lokalizacji nieruchomości i dużym zainteresowaniu tymi terenami wśród nowych inwestorów. W mieście liczącym 30000 ludności nie ma żadnej dyskoteki, jest tylko jeden body club, co daje szansę rozwoju w tym kierunku. Społeczeństwo naszego miasteczka staje się coraz bardziej zamożne. Dodatkowo posiadam niekompletną i starą linię do rozlewu napojów, wody, oleju i innych. Szukam kupca, osoby chętnej do wynajmu, wpólnika z pomysłem, inwestora, pomysłu na biznes. Nie posiadam własnych środków finansowych, mogę jedynie liczyć na kredyty na utworzenie nowej działalności. Istnieje również możliwość przesłania zdjęć i szerszego opisu nieruchomości.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak wykorzystać taki lokal?": - ILE ZAPŁACIĆ MOŻNA ZA TAKI LOKAL ? - Lokal - jak go wykorzystać? - mam lokal ale nie wiem jak go wykorzystać - Jak wykorzystac lokal w pawilonie handlowym - Pomysł jest jako taki lokal takze ale czy warto ??
• Strona 1 z 1
|
|