|
Jak wypelnić wniosek z pup |
Jak wypelnić wniosek z pup
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich.Mam pytanie czy ktoś z Was wypelniał może wniosek o dofinansowanie z pup?dla mnie to czarna magia.Najbardziej boję się biznes planu.Jak to zrobić?Kto pomoże?Dziękuję i pozdrawiam
pytania we wniosku są tak banalne i oczywiste, że jeśli ktoś nie umie tego wypełnić to wg mnie nie powinien nawet myśleć o zakładaniu firmy
Witam Cię KaZi i dziękuję za pomoc.Twój post pomógł mi bardzo dodał otuchy.Musisz być fajnym facetem.Gorąco Pozdrawiam mimo wszystko
Wiatm,
Nie wiem czy można na tym forum robić reklamę innych użytkowników w związku z tym wysłałam Tobie prywatna wiadomość z informacja, kto może Tobie pomóc w wyplenieniu tego wniosku. Sama korzystałam z jego naprawdę profesjonalnej pomocy.
A ja uważam że jeżeli ktoś piszę "umie" zamiast np. potrafi, nie powinien się wypowiadać a tym bardziej w ten sposób.
Ja popieram Kaziego. Sam wiele razy liczylem na innych, prosilem zeby cos zrobili za mnie a sam staral sie poradzic z czyms trudniejszym. Uwazam, ze jesli sam(a) nie poradzisz sobie z biznes planem, to z biznesem rowniez moze Ci nie wyjsc :)
Ale poszukalbym na necie, pelno tego jest :)
To zdecyduj się w końcu czy lepiej pisać samodzielnie czy ściągnąć jakiegoś gotowca z netu? ;-)
Dziękuję za wszystkie posty.Chciałam Wam napisać że wniosek już złożyłam.Wypełniając go doradzałam się osób które taki wniosek składały i muszę powiedzieć że kto pyta nie błądzi bo te osoby pomogły mi.Być może żle napisałam swój post i ludzie odebrali mnie jakbym była wogóle "niekumata".ja chciałam tylko mieć pewność,Ze dobrze go wypełniłam, co dało mi większą pewność że dostanę dotację, bo o to mi chodziło.Teraz czekam na decyzję.Tak nawiasem myślałam że biznesforum jest po to by dzielić się z innymi swoimi doświadczeniami i problemami, ale co niektórzy żyją chyba tylko po to by wyśmiewać się z innych.Na szczęście to jest mniejszość społeczeństwa.Dziękuję wszystkim za pomoc i służę radą.Pozdrawiam
no jeśli sama piszesz:
to ludzie cie tak odbierają. Pozatym nawet nie napisałaś jaką firme zakładasz/czego konkretnie nie wiesz więc większość zrozumiała, że nie masz wogóle pojęcia co gdzie wpisać.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|