|
Jak wypromować swoją firmę, produkt na facebooku. |
Jak wypromować swoją firmę, produkt na facebooku.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich kolegów. Chciałbym wam polecić kurs który przetestowałem i chciałbym się nim z wami podzielić. Zdziwi was ale jest to kurs internetowy. Zdarli ze mnie 47 zł ale powiem wam warto. Wszystko ładnie objaśnione. Facet który przygotował ten kurs zna się na rzeczy. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać priva.
Sztuką marketingu szeptanego jest to, że jest niemal niewykrywalny. Tobie ta sztuka się nie powiodła.
Ja się nie dziwię, że się nie powiodła- wystarczy spojrzeć na nick założyciela- Pomocnik1. Nie specjalista, tylko jakiś tam pomocnik (pewnie stażysta). Nie dziwota, że nie ma pojęcia, jak się prowadzi takie działania. Tutaj mamy dobry przykład jakie szkody wizerunkowe może wyrządzić nieumiejętnie prowadzona promocja- można bowiem domniemywać, że reklamowany poradnik jest na podobnym poziomie, czyli g...o warty.
No co wy, to że gość zarejestrował się na forum tylko po to by polecić poradnik i tyle go widzieli nie znaczy że to reklama :)
True story :)
W wątku Marketing szeptany toczy się zagorzała dyskusja na temat blasków i cieni, plusów i minusów tego typu promocji....
A tu mamy taki wspaniały przykład na to, jak ważne jest, by zajmowali się nim specjaliści... Do wątku teoretycznego kolega dodał (niechcący) praktyczną lekcję jak nie robić. :)
Eh. Na kilometr widać, że to nieudolna próba marketingu szeptanego. Takie tematy powinny być kasowane moim zdaniem
A kto powiedział, że jest łatwo, łatwo to jest odstawić coś takiego jak pan autor wątku czyli wklejać na wszystkie fora jakiś link, trudno (ale skutecznie) jest robić coś z zaangażowaniem i profesjonalnie.
No i trzeba mieć co promować jeszcze, twój pomysł na stronę to jakiś totalny bubel :)
Hahaha... wszędzie znajdziesz taki małkieting. H aha ha ha aha
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak wypromować swoją firmę, produkt na facebooku.": - Jak wypromowac swoja kolekcje ubran? - Jak wypromowac produkt Hand-Made - Mam bardzo dobry produkt (program) - jak go wypromować??? - Jak wypromowac firme remontowa - Jak rozwinąć swoją firmę
• Strona 1 z 1
|
|