|
Jak wypromowac swoja kolekcje ubran? |
Jak wypromowac swoja kolekcje ubran?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Mam pytanie, czy moze mi ktos podpowiedziec od czego zaczac i jak skutecznie wypromowac swojej produkcji kolekcje ubran damskich? Moze tez jest ktos zorietowany i podpowie mi co jest na tyle chodliwym towarem na rynku, by zajac sie szyciem na duza skale? Myslalem o szyciu b.dobrej jakosci poscieli ale moze ktos ma lepszy pomysl? Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Jest wiele sposobów promocji swojej kolekcji, sprawa nie jest prosta. Zależy również jaki masz budżet przeznaczony na reklamę, nikt nie poda Ci tutaj gotowego przepisu bo jest to niemożliwe bez dłuźszej rozmowy i bliższej znajomości tego co chcesz promować.
Polecam pomoc specjalistów, na przykład firmę Gabana ze swarzędza - specjalistów do marketingu, którzy często pomagają właśnie wypromować jakąś markę.
Oczywiscie zdaje sobie sprawe i z tym sie licze, ze wprowadzenie swojej kolekcji ubran i chociaz w dobrej cenie oraz b.dobrym gatunku nie bedzie proste i szybkie. Mam znajomego w Turcji, ktory w naprawde dobrej cenie zalatwi mi bardzo dobre gatunkowo tkaniny, a chyba przy obecnych w polsce cenach, nie bedzie to bez znaczenia. Mam rowniez calkiem inne zrodlo utrzymania i mysle ze to tez bedzie jakims moim plusem, mogac sobie pozwolic na stopniowe dokladanie funduszy dla rozwoju firmy nie liczac na szybkie i jakies nie realne zyski. Bardzo dziekuje, za podpowiedz i pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak wypromowac swoja kolekcje ubran?": - Jak wypromować swoją firmę, produkt na facebooku. - Sprzedam kolekcje ubrań marki "Madonna" - Wspomóż swoją emeryturę, zabezpiecz swoją przyszłość - Nowa Marka Odzieży Hip-Hop - Limitowane Kolekcje - Firma która wyprodukuje kolekcje odzieży...
• Strona 1 z 1
|
|