Witam serdecznie,
otworzyłem ostatnio małą działalność- głównie zajmuję się automatyką przemysłową ale również wykonuje instalacje elektryczne i automaty do bram. W reklamę trochę już zainwestowałem- mam stronę internetową ( nie jest na razie jakaś bardzo wypasiona ale przez zimę zainwestuję w jej rozwój), mam baner przy ruchliwej drodze i dwa przy mniejszych dróżkach, swoje wizytówki porozwoziłem po różnych sklepach- budowlanych, z częściami elektrycznymi i z elementami do automatyki bram, na okrągło rozwieszam po tablicach informacyjnych ulotki- zarówno w Częstochowie, Radomsku jak i okolicach,ogłaszam się na portalach i co? ZERO zleceń:( Jestem załamany bo taka firma to moje marzenie. Czy ktoś mi robi "anty" reklamę? Ludzie wiedzą, że się zajmuje tego typu usługami, na około się budują i nikt nie zadzwoni o instalacje- a w okolicach są tylko 2 firmy zajmujące się elektryką,moja trzecia- ale nikt nie zajmuje się automatyką przemysłową!! Ludzie proszę podpowiedzcie- jak się skutecznie zareklamować- jestem bardzo solidny, automatyka nie ma dla mnie tajemnic i mam niskie ceny. Zawsze jestem dostępny "od zaraz". Myślałem nad rozsyłaniem Pocztą Polską listów reklamowych do firm, które mają utrzymanie ruchu maszyn bo głownie zajmuję się ich modernizacją. Jak myślicie? Dobry pomysł? Tylko skąd pozyskać bazę takich firm......Proszę pomóżcie trochę bo się załamałem ostatnio.....Pozdrawiam.