Więcej szczegółów plx!
A co trzeba robić?
|
Jak zarobić 15 000zł w miesiac ??? |
Jak zarobić 15 000zł w miesiac ???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Więcej szczegółów plx!
A co trzeba robić?
Po co mącisz ludziom w głowie?
Po pierwsze, Robert Kiyosaki nie jest najbogatszym inwestorem na świecie. Poza tym gro ludzi mówi, że duże pieniądze to on zarobił przede wszystkim na swoich książkach. Po drugie, przedstawiasz tu doskonały sposób na biznes - jeśli jest on taki fajny to po co dzielisz się nim z innymi? Poświęć 4 godziny i zarobisz ponad 30 tysięcy albo 8 godzin i ponad 60 tysięcy miesięcznie. Bez wysiłku. Oczywiście jeśli to prawda, w co osobiście nie wierzę ani w 1%.
elomatematyk raczej pomylił zera w zarobki 15000 zl za 20 min spędzone w ciągu dnia raczej nie możliwe chyba ze gra na giełdzie . A tak od siebie napisz jak ja bym miał system zarobkowy w wysokości 15000 zl miesięcznie to bym raczej nie chwalił sie tym a forum .
Czekam na wiadomość na PW
A ja myśle że za chwile admin usunie Twoje konto kolego, ponieważ to jest namawianie do udziału w piramidzie a w Polsce to jest nielegalne
Powiedzcie coś o tym więcej bo ten nie odpowiada.
O co chodzi z tą piramidą?
W piramidzie nie chodzi o nic innego jak tylko:
Pieniążki lecą do góry a gówno spływa na dół.
oczywiscie chodzi o ten szajs ze trzeba wplacic 5zł na nr konta podany ;) pozniej w nr 1 konta wpisujesz swoj nr konta i wysylasz do inncyh. Reasumujac to taka piramidka dla ludzi glupich i naiwnych ;)) dostalem juz chyba od takich typow z 20 maili z tym samym, trzebaby zrobic porzadek ze spamerami wkoncu
Myślałem, że to już dawno szlag trafił, ale jednak są jeszcze frajerzy, którzy dają sie na to nabrać.
15000 w miesiąc hhmmmm
może jakiś teleturniej... abo promocja jekiejś margaryny... trudno powiedzieć jest tyle możliwości
Chyba można tyle zarobić w miesiąć, np. tyrająć (nie mylić ze słowem pracując) za granicą. Pozdrawiam
I to też pracując fizycznie trudno zarobić - chyba, że masz doskonały fach w ręku. Jednak autor tego tematu twierdzi, że takie pieniądze można zarobić pracując kilka godzin dziennie, co jest bujdą w czystej postaci. Dlatego też pomysłodawca tego wątku nie odpisuje na nasze wątpliwości dot. jego wspaniałej idei.
Pozdrawiam, LB
Ja chciałbym zorganizować coś takiego w realu.
Może mi ktoś doradzi jak to zrobić żeby coś z tego było?
Jankielek, jestes aż taki naiwny czy tylko udajesz?
Poczytaj w necie o zabronionych (i nielegalnych) piramidach finansowych, to co juz nawet na forum zostało napisane, a przestaniesz chciec "zorganizować coś takiego w realu."
nieźle się maskuje bestia :))) Proszę nie śmiaś się z dzikich systemów, kiedyś 300-stu dobrych ludzi kupiło mi samochód :) Gdybym miał znowu taką możliwość, ponownie wszedłbym w Autosystem, (Argentina lala jakoś tam) tym razem jednak nie po jeden pojazd a po dwadzieścia :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak zarobić 15 000zł w miesiac ???": - Pożyczę 10.000zł na 1 miesiąc. Odsetki 5%. - jak zarobić mając do dyspozycji 40.000zł - 10 000zł na 3 miesiące / zwracam 11 000zł / Śląsk - 100 tys. w miesiąc - 15 000 zł w miesiąc!
• Strona 1 z 1
|
|