ale widzę też inteligentną trójcę:
Tadeusz Fita napisał(a):Sru tu tu tu, majtki z drutu !:) !:) !:)
Z tym drutem, to musisz pogadać z kolegą JACO. Jednakże osoba mająca na koncie doświadczenie, jakby patrzeć po ilości wypowiedzi, mogąca coś doradzić (tak powinno chyba być), wyraża się w tak doskonały, inteligentny sposób i z jakim smakiem! No no, gratuluję. Gratuluję koledze.
witaminkaa napisał(a):Post przez witaminkaa wtorek, 6 kwi 2010, 21:05
Ohh Tadziu stajesz się moim mentorem :)
A ja w innym miejscu, gdy jakiś kolega użył słowa szuja, broniłem koleżanki i wzywałem do przeprosin. No ale widzę, że koleżanka ma dużą wiedzę w interesach i także sporą inteligencję. Same autorytety i jakiż poziom, aż się chce dyskutować!?
zicos napisał(a):Post przez zicos wtorek, 6 kwi 2010, 21:08
Tadziu muszę cie poprzeć! :)Tadeusz Fita napisał(a):Sru tu tu tu, majtki z drutu !:) !:) !:)
Tadziu muszę cie poprzeć! :)
I jakie wsparcie, wiedziałem, że będzie trójca. Jaki rozmach w argumentach.
Ciekaw jestem, czy tyle samo przedsiębiorczości i biznesu ile inteligentnej oceny. Ja myślałem, że człowiek uczy się całe życie. Chyba tak jednak jest, tyle, że trzeba mieć od kogo się uczyć, a z tym jak widać, wcale nie jest łatwo. Niestety. To jednak świadczy o tym, że mądrość w cenie i pieniądze można znaleźć na ulicy, ale rozumu nie!
Co się tyczy kolegi CFG, to chętnie się odezwę. Może się dowiem czegoś ciekawego i pożytecznego.
Tych, którzy są zainteresowani zarabianiem także zapraszam na priv lub na e-mail b-s(małpa)g.pl lub tel. 790 391 621.
Pozdrawiam.