|
Jak zarobić mając 16 lat |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Chciałbym pracować przez internet tylko nie klikajac na płatne maile i takie tam typu Skarbonka bo na tym się nie dorobie chciałbym zarabiać tak ok 40 zł tygodniowo ale nie wiem jak pomóżcie jak możecie
Polecam znaleźć jakiś dobry Program partnerski np. sklepu czy innej strony.
Promując ich produkty / usługi możesz zarabiać całkiem fajnie. Wymaga to jednak troche pracy. Poszukaj po internecie PP i zobacz czy chcesz w to wchodzić :) Możesz też poszukać jakiejś strony która potrzebuje redaktora (czy forum) i która jest skłonna za to płacić. Postaraj się wykożystać swoja wiedzę i umiejętności. Bo wówczas zarobisz najwięcej. Powodzenia
Polecam Program Partnerski mBanku. Największą zaletą programu jest: Tabela prowizji które otrzymujesz np eKONTO/eMAX/eMAX plus prowizja dla ciebie - 35,00 zł oraz 10% prowizji bezpośredniej za sprzedaż poleconego partnera. mBIZNES/konto/mBIZNES max prowizja dla ciebie - 40,00 zł oraz 10% prowizji bezpośredniej za sprzedaż poleconego partnera. KARTA kredytowa prowizja dla ciebie - 40,00 zł oraz 10% prowizji bezpośredniej za sprzedaż poleconego partnera. @
najlepszy jest program ZM, na stronie partner.a k t y w a.biz napisałem tekst, który mógłby Cię, Mnana, zainteresować;
niedawno z tego pp wyniosłem ok 150 zł na czysto, od tego czasu mam 40 zł do wypłaty; a pracy nie musi być tak dużo - dobra ministrona, pół dnia roboty przyniesie spokojnie kilkadziesiąt zł miesięcznie
|
|