|
Jak zarobić na minikoparce? |
Jak zarobić na minikoparce?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
witam posiadam minikoparkę chciałbym się dowiedzieć jak mogę na niej zarobić czy usługi jakieś małe wykopy itp. czy wypożyczać , mam jeszcze takie pytanie jaki sprzed budowlany opłaca się wypożyczać tzn. na co jest największe zapotrzebowanie
Zapotrzebowanie ? to chyba zależy od terenu , bo np w okolicach budujących się autostrad , drug itp jest zapotrzebowanie na cięższy sprzęt a np. w dużych miastach na mini (wiertarki, szlifierki ) .
Ogłoś się w sieci , poroznoś ulotki , załóż bloga , ogłoś się w gazetce lokalnej ;) i czekaj na telefony .
tak zrobię, ale czy muszę od razu zakładać DG czy mogę pożyczać bez, bo nie wiadomo czy będzie z tego jakiś zysk?
tez się tęgo zastanawiam nad tym.
Mam do przeznaczenia jakies 20k I albo rusztowania(wynajem + docieplenia) albo wypożyczalnia drobnicy albo do spolki z kumplem puknt sprzedaży granitu, kamyczków ozdobnych, bruku, jakiejś zieleni, docelowo wszystkiego związanego z ogrodami. Co mi doradzacie?
mam jeszcze takie pytanie jak myślicie co jest łatwiejsze założyć od nowa DG czy przyłączyć sie do istniejącego przedsiębiorstwa ?
jak można podjąć taką współpracę jak szukać przedsiębiorstw które na to pójdą oczywiście w dziedzinie budownictwa (jestem na budownictwie) czy raczej dać sobie z tym spokój i próbować samemu sił w biznesie
Łatwiej do istniejącej , lepiej na swoje .
Ile masz lat ?
mam 21lat jestem na budownictwie 3 rok mam kapitał 40tys.zł i minikoparkę która stoi bez użytecznie i nie wiem czy wypożyczać ją czy może sprzedać i za całą sumę coś zrobić tylko w tym regionie gdzie mieszkam to konkurencja jest spora więc trudno mi zdecydować jak można zarobić mając 50/55tys.zł do dyspozycji
To możesz założyć działalnośc przez AIP , bedziesz płacił tylko 250zł za wszystkie zusy , porady i księgowość . Pozdro
zima jaka jest to jest ale jest i w budownictwie jest lekki zastój. ale jak zacznie się robić na prawdę ciepło i ludzie zaczną się budować to chyba najprościej zarobić na takim sprzęcie kopiąc np. fundamenty pod dom, garaże, ogrodzenia itd. możliwości jest sporo zarabiania na takim sprzęcie tylko trzeba pomyśleć
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak zarobić na minikoparce?": - Czy da sie zarobic? - Dam Ci zarobić 5 000 zł. - dam zarobic - Dam zarobic :) - Czy na tym da sie zarobic?
• Strona 1 z 1
|
|