|
Jak zarobić od okazji do okazji troszkę kombinując |
Jak zarobić od okazji do okazji troszkę kombinując
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
nieźle. średnio 3485zł miesięcznie. o ile te kwoty które podałeś są faktycznym zyskiem po odliczeniu wszystkich kosztów! Więc mozna by powiedzieć że lepiej tak kombinować niż pracować. Zwłaszcza że praca jest tylko czasami. a nie codziennie od poniedziałku do piatku, czasami soboty i tak przez cały rok i wolne tylko w weekendy święta i marne dwadzieścia pare dni urlopu.
wszystko podane kwoty netto po odliczeniu wszelkich kosztów , ale powiem ci ze dwa miesiące lata są straszne musisz miesiąc odpoczywać schudłem 15 kg praca od 8 rano do 22 non stop, no i Wszystkich Świętych tydzień spania pod cmentarzem w samochodzie bo nie opłaca sie zwijać kramu tez praca od 5 rano do 23 , pozatym latanie i uzeranie sie z urzędasami to masakra załatwić miejsce nad morzem to ogromne koszty i wielka łaska 4m kwadratowe 3000zł miesiąc a pod cmentarzem to już cud i jeszcze losowanie miejsc jak wylosujesz na koncu to nic nie zarobisz , ale kto nie ryzykuje ten nie ma , pozatym dobra zabawa , szczególnie nad morzem , kto kiedys pracował sezonowo w kurortach ten wie o czym mowa ;)
dobrze ze zona nie czyta tego forum
WIEM! Pracowałem kiedyś nad możem.
WIEM! Pracowałem kiedyś nad możem.
Sprawdź również podobne tematy:
- NIE PRZEGAP OKAZJI !!!
- Nie przegap okazji - Korzystając z okazji... - Wyszukiwanie zagranicznych okazji - Tylko do końca stycznia - 21 dni okazji w 2BE.PL - Zakupy dla firmy... i przy okazji dla domu - Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet - Pomysł i przy okazji pare pytań - 2000zł w co zainwestować aby troszke zarobić Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|