plac handlowy ,wymienialnia , dom aukcyjny , misja charytatywna ,plac wystawowy.
To pomysł autorski nie powtarzalny i jedyny w swoim rodzaju.
Miejsce do wymiany i handlu starociami - nie nowymi
Czyli wymienialnia ty masz coś ja mam coś każdy ma coś co chce wydać lub zamienić na coś innego, oraz dom aukcyjny i misja charytatywna wszystko w jednym. To prosty, tani i skuteczny sposób na nude i ładny wystrój, na upolowanie okazji cenowej lub rzeczowej i zrobienie czegoś dobrego dla innych Ty korzystasz i inni też korzystają na tym
Skoro portale aukcyjne zdobyły taką popularność to czemu nie w realu + internecie . Giełdy takie jak Słomczyn istnieją i mają się dobrze to dla czego nie tworzyć nowych takich miejsc? Mam 20 lat praktyki na rynkach i bazarach i wiem o nich wszystko ,albo wiecej .Te miejsca rządzą się własnymi prawami a czemu nie ? stwórz własne takie miejsce a ja bedę dla ciebie chetnie pracował
Szukam firmy lub osoby prywatnej(inwestor) z dużym magazynem i terenem wokoło najlepiej na obrzeżu miasta, albo zaraz za granicą większego miasta, może być to dowolny plac choć wolałbym aby był ogrodzony
Jesli jesteś zainteresowany założeniem dużego dochodowego przedsięwziecia wymienialnia - plac handlowy dom aukcyjny to zapraszam preferowane okolice żyrardow - warszawa posiadam wpełni opracowany projekt
wiecej info pod numerem tel 603323922
wiem że się śmiejecie ale pomyślcie wiele rzeczy kończy w śmietniku(pomysł ekologiczny) bo nam sie znudziły a komuś sie może przydać , natura polaka jest taka że nie da za darmo wiec może niech zlicytuje a pieniądze da na jakąś fundacje z drugiej strony może powinienem zwrócić się do fundacji że znalazłem nowy sposób pozyskiwania dla nich pieniędzy Sam nie wiem ,wiem jak i gdzie tylko niewiem z kim ?