|
Jak zarobić w internecie - strona 9 |
Jak zarobić w internecieBiznes Forum ‹ Biznes w Internecie ‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Myślę że nie ma rzeczy nie możliwych a w necie na pewno jest to możliwe.
Panowie spamujecie trochę czy mi się wydaje?
Co do zarabiania w internecie to wbrew pozorom nie jest to takie łatwe, większość "okazji" ma na celu zarobić na okazjobiorcach i podbnie jak w realu należy zapomnieć o wysokich zarobkach za jakiekowliek klikanie w reklamy, wysyłanie maili etc.
Ale jeśli popracujesz solidnie to tak jak w normalnym biznesie możesz i w ebiznesie też zarobić.
Już w tej chwili branża marketingowa zaczyna opierać się o dystrybucje informacji o produkcie. Nośnikiem informacji może być internet jak również polecanie produktu tzw. marketingiem szeptanym. Ludzie coraz bardziej zwracają uwagę na to co kupują, na jakość produktów, trwałość i ewentualny popyt na produkt jeżeli chcą go polecać innym i budować własną sieć dystrybucji. Na czasie ostatnio jest szeroko pojęta branża wellness, branża finansowa itp. Wszystko jednak opiera się na informacji. Czy więc można zarobić w internecie? Jestem przekonany, że ta branża przez kolejne kilkanaście lat wykreuje wielu milionerów i mam nadzieje, że to będziemy My Polacy czego Wam i sobie życze!
Witaj jeżeli chcesz żeby ktoś ci pomógł a nie chcesz ujawniać pomysłu publicznie (I rozumie cię ) Podaj przynajmniej z jakiej dziedziny masz pomysł wtedy prędzej otrzymasz odpowiedz ! Pozdrawiam Krystian
Witaj w odpowiedzi na kolejny post na początek zgodzę się z tobą ! Niestety wielu ludzi myśli ze praca w internecie jest łatwa ! przeglądając to forum spotkałem się z wieloma pytaniami każdy liczy na prosty i szybki zarobek ! Niestety chcesz szybko zarobić ( Do czego nie namawiam ) musisz ukraść handlować narkotykami itd itp . Nic w życiu nie ma za darmo . Do czego zmierzam skoro twierdzisz ze jest to możliwe napisz mi proszę czy masz w tym jakieś doświadczenie ! Mianowicie czy wiesz ilu jest oszustów i naciągaczy w internecie piramid i innego typu oszustw ? W porównaniu do tego pomyśl ile na przeciw jest uczciwych firm które pozwolą zarobić poprzez internet i z jak ciężką pracą wiąże się praca przez internet ! Nie chcę nikogo krytykować czy broń Boże zniechęcać do pracy przez internet po prostu chce uświadomić ludziom ze nic nie przychodzi łatwo i na każdym kroku natkniemy się na oszustów którzy żerują na biednych ludziach którzy szukają ratunku w uzupełnieniu domowego budżetu w tych ciężkich czasach kiedy wszystko idzie w górę a wypłaty niestety nie !
Witam.Posiadam możliwość odsprzedania komuś pomysłu na dobry biznes handlu na allegro.100% zysku.Prosze pisac na PW
Jeśli nie chodzi o wielki zarobek, warto zająć się wypełnianiem płatnych ankiet w internecie. Znajdź sobie w Google : ankiety online lub płatne ankiety a na pewno znajdziesz wiele firm oferujących tego typu zajęcie.
Witaj skoro jest to dobry biznes dlaczego chcesz go sprzedać ? Pozdrawiam i proszę o rozwagę w takich ofertach ( Większość z nich to oszuści ) Kto tak naprawde sprzedaje pomysł i robi sobie tym samym konkurencje ?? Na to odpowiedzcie sobie sami !
Witam,
Widzę, że na tym forum zaczeli się udzielac jak ja to nazywam "sprzedawcy marzen". Niestety żeby robić biznes także w necie trzeba się na tym znać, miec pieniadze. Trzeba rowniez w to zainwestować. Strona internetowa, produkty. Sam blog nie jest rozwiazaniem, trzeba go promowac, reklamowac, takze na forach. To wymaga czasu, az sie wypozycjonuje. Mozna szybciej reklama ale to kosztuje. Nic nie jest za darmo, niech nikt nie oszukuje ludzi. Wiem co mówię, bo sam prowadze firmę robię szkolenia, prowadze bloga i wiem ile na to potrzeba pieniedzy, czasu. Wiec nie oszkukujcie ludzi. Kiedyś testowałem dla ciekawości te sposoby sprzedawcow marzen i wiem ze sa beznadziejne.
Ależ oczywiście, nic za darmo w życiu nie ma. Mam nadzieję, że nikt naiwnie nie uwierzy w coś takiego.
witam, z chęcią pomogę wszystkim którzy chcieliby zarabiać w e biznesie. Mam pomysł, kontakty, sam tym się zajmuję, ale nie do końca mam czas, dlatego mogę komuś zlecić sprzedaż lub współpracować. Mogę również sprzedać cały pomysł wraz z kontaktami itd.
Ogólnie można zacząć zarabiać już po 1 dniu na aukcjach. Pomogę we wszystkim. tylko uczciwe i konkretne osoby proszę o kontakt.
Absolutna rewolucja w biznesie internetowym! Zero kosztów własnych i możliwe nieograniczone zarobki! Szczegóły na priva lub GG 2990153
Pozdrawiam
Witam wszedłem na ten wątek bo sam całkiem niedawno zacząłem inwestować przez internet. Doszedłem do wniosku że zarabiać przez internet bez własnego wkładu jest bardzo ciężko i tak jak piszecie łatwo dać si oszukać dlatego zdecydowałem się na inwestycje. Dokładniej to BannersBroker firma którą bardzo łatwo sprawdzić. Poczytajcie a zainteresowanych zapraszam do mnie, pomogę GG 9535615
Witam, posiadam pewny i przejrzysty, któy przynosi ok 80% zwrotu inwestycji w ciągu miesiąca.
Już od 100zl, inwestycji. Zapraszam na gg. 41412961
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Jak zarobić w internecie - strona 9": - Jak zarobić w internecie mająć 15lat? - Jak zarobić w internecie mając talent ? - Jak zarobić 10-50zł dzinnie w Internecie? - Czy dalej można zarobić w internecie,czy to już przeszłość? - Znasz troche php, html... możesz zarobic w internecie.
|
|