|
Jak zarobić w internecie |
Jak zarobić w internecie
Biznes Forum ‹ E-Biznes ‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Hej. Mam 18 lat i rozglądam się za jakąś pracą w necie. Na czym można zarobić jakieś normalne pieniądze a czego się nie tykać ?
Jasne. Najlepiej nauczyć się php/mysql/html/grafiki, najlepiej wszystkich tych rzeczy (tak jak ja ;]) I da się zarabiać baardzo dużo. Otworzysz pomysłowy portal za niewielkie pieniądze na początek, poszukać można sponsora...
Nie piszcie że trzeba nie wiadomo ile ładować w portal. Ja kupiłem domene za 12 zł, poszukałem redakcji, CMS zasponsorowany, pogadałem z popularnym portalem o połączeniu i zyski będą dobre nawet jak na portal taki. Dla 18-latka także te zyski będą dobre. Nie trzeba wielkich pieniędzy, wystarczy czas, poświęcenie i pomysł.
może coś jeszcze ?
Dodawanie Gier, Dodawanie Filmików, Dodawanie Tapet na pulpit... każde dziecko to potrafi a za dodanie jakiś 1000 gier dostaniesz 200 zł :)
Pozdrawiam Eustachy
Taaa projekt marzenie, a to ciekawe.W skrócie tak: Wysyłajcie mi projekty,ale tylko te przemyslane i najlepiej niszowe, w zamian mozesz(jako jeden z miliona lub kilku) wygrac pieniazki na jego realizacje,ale {patrz regulamin} nie ponosimy zadnej odpowiedzialnosci ze KOMUS Z NAS spodoba sie wasz projekt i sam go wdrozy poza waszymi plecami.
Rzeczywiscie marzenie....o biznesie peknie jak bańka mydlana, a ktoś będzie miał pozytek i niezła baze pomysłów i maili.
Ja mam fajny pomysł. Niestety nie wiem do kogo się z nim zgłosić... Może ktoś mi powie?
1000 zł tygodniowo a tyle ludzi jest bezrobotnych ehhh...
uuuuu nieźle :)
Witaj, działam w internecie już od grudnia 2009 i przez ten czas ja człowiek zielony w dziedzinach marketingu, tworzenia stron internetowych, sprzedaży nauczyłem się jak zarabiać w internecie. I szczerze powiem Wam, że najlepszą i bezstresową formą jest działanie w programach partnerskich. Działa tam się na zasadzie polecania danego produktu, gdy dany produkt zostanie kupiony przez osobę z naszego polecenia my dostajemy prowizje. W internecie jest mnóstwo takich programów, najważniejsze to wybrać taki w którym da się zarobić. A takich jest kilkanaście. Chcesz je poznać, napisz do mnie, chętnie pomogę.
Witam,
Ostatnio natrafiłem na ciekawy i pewny program zarobkowy. Zawsze wolę się upewniać, czy nie są to bzdury. tak więc skontaktowałem się z paroma osobami na ten temat. Powiedziały, że można z tego wyciągnąć ładną sumkę. Jedna osoba powiedziała, że co miesiąc wyciąga z tego około 700zł. Wymaga to początkowego wkładu w wysokości 5zł, aby każdy mógł zarobić. Nie jest to duża suma, więc postanowiłem spróbować. No i nie żałuję, może i wy spróbujecie. oto link do tego programu, zachęcam do zapoznania się z nim: dobryzarobek[kropka]pl/index.php?id=d814aa73ff9e3ce635f101dfca960d98
Takich programów w sieci są setki i powiem szczerze, trzymałbym się od nich z daleka..
Co do autora tematu, wszystko zależy od tego ile chciałbyś zarabiać oraz ile czasu jesteś w stanie poświęcić na rozwinięcie działalności.. Zarabiać w sieci można na wiele legalnych sposobów, wykorzystując do tego sprawdzone firmy.. Często można również połączyć kilka systemów, sumując zyski z nich wszystkich, nie polecam jednak z przesadzaniem w tej kwestii, większe programy lepiej pratykować pojedyńczo.. Do tego oczywiście przydałaby się wiedza z programowania / webmasteringu, ale w dobie gotowych projektów nie jest to niezbędne.. Jedyne, co jest konieczne do zarabiania w sieci to cierpliwość.. Nawet najlepsze programy i pomysły nie dadzą Ci pieniędzy od razu.. Dlatego wiele osób porzuca tą opcję bądź uznaje ją za nierealną, niestety nikt nam pieniędzy za darmo nie daje.. Ale gwarantuje, że przy zaangażowaniu i chęciach, możba być bardzo zadowolonym.. Gdybyś był zainteresowany różnymi programami umożliwiającymi zarabianie w sieci zapraszam na PW. Pozdrawiam Artur
Ja na początek proponuje 2 drogi: programy partnerskie, o których nawet napisałem kurs darmowy, strona podana jest w moim profilu.
Bądź druga droga dotyczy biznesu zespołowego w internecie. Na czym ten biznes polega ? Na edukacji, rozwoju osobistym i więcej informacji na Priv :)
Sposobów zarabiania pieniędzy z wykorzystaniem internetu jest wiele (tak, "z wykorzystaniem internetu" a nie "w internecie"). Wszystko zależy od tego ile chcesz zarabiać, ile czasu jesteś w stanie poświęcić i jak bardzo się zaangażujesz w rozwój swojego biznesu. Internet to świetne narzędzie wspomagające.
Wszystko zależy też od firmy - można sprzedawać e-booki ale trzeba znać się na pozycjonowaniu bo ruch na stronie jest potrzebny, żeby był zarobek. Można czytać jakieś e-maile płatne, można też promować jakieś inne bezproduktowe biznesy. Oczywiście jakieś pieniądze tam się zarobi ale nie za duże. Najlepszy biznes dla każdego (od 18 lat do nieskończoności) to branża MLM. A jeżeli dodatkowo wykorzystasz do tego internet, wiedzę i doświadczenie innych, już działających w takim systemie osób to sukces murowany. Jeżeli chcesz poznać szczegóły dołącz do nas - nie tylko w internecie ale także w świecie realnym (to też jest ważne). Poważna współpraca to taka, która odbywa się nie tylko on-line ale także w realu. Zapraszam do współpracy. Szczegóły na stronie ---> www[kropka]MisjaSukces[kropka]pl Pozdrawiam i do zobaczenia na szczycie Andrzej
Zarabianie w internecie nie jest zbyt trudne, wystarczy że masz dobre chęci i swoją pasje którą możesz podzielić się z innymi. Możesz także zarobić na programach partnerskich i reklamach. Więcej informacji na stronie ebiznet pl
Masz tzw. "lekkie pióro" ? możesz pisać teksty i artykuły.
Zarobki 1,3-2 zł za 1000 znk.
Sprawdź również podobne tematy:
- Jak zarobić w internecie mająć 15lat?
- Jak zarobić w internecie mając talent ? - Czy dalej można zarobić w internecie,czy to już przeszłość? - Znasz troche php, html... możesz zarobic w internecie. - W internecie - Giełda w internecie - Emisja TV w Internecie - Wódeczka w internecie!! - Ogłoszenia w internecie? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|