|
Jak zarobić w internecie |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Hej. Mam 18 lat i rozglądam się za jakąś pracą w necie. Na czym można zarobić jakieś normalne pieniądze a czego się nie tykać ?
Jasne. Najlepiej nauczyć się php/mysql/html/grafiki, najlepiej wszystkich tych rzeczy (tak jak ja ;]) I da się zarabiać baardzo dużo. Otworzysz pomysłowy portal za niewielkie pieniądze na początek, poszukać można sponsora...
Nie piszcie że trzeba nie wiadomo ile ładować w portal. Ja kupiłem domene za 12 zł, poszukałem redakcji, CMS zasponsorowany, pogadałem z popularnym portalem o połączeniu i zyski będą dobre nawet jak na portal taki. Dla 18-latka także te zyski będą dobre. Nie trzeba wielkich pieniędzy, wystarczy czas, poświęcenie i pomysł.
może coś jeszcze ?
Dodawanie Gier, Dodawanie Filmików, Dodawanie Tapet na pulpit... każde dziecko to potrafi a za dodanie jakiś 1000 gier dostaniesz 200 zł :)
Pozdrawiam Eustachy
Taaa projekt marzenie, a to ciekawe.W skrócie tak: Wysyłajcie mi projekty,ale tylko te przemyslane i najlepiej niszowe, w zamian mozesz(jako jeden z miliona lub kilku) wygrac pieniazki na jego realizacje,ale {patrz regulamin} nie ponosimy zadnej odpowiedzialnosci ze KOMUS Z NAS spodoba sie wasz projekt i sam go wdrozy poza waszymi plecami.
Rzeczywiscie marzenie....o biznesie peknie jak bańka mydlana, a ktoś będzie miał pozytek i niezła baze pomysłów i maili.
|
|